cs 2 fps artırma

jonhcenaWWE

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
cs 2 cok fps drop ve fps düşük ve bu konuda bana yardımcı olabilrmisiniz cok lazım

Laleyamuk33

Discord: vesilanur
Super Member
Konular
1
RC Point
0
RealyCheats, Uygulamasında fps booster var onu dene bana kafadan bi 25 fps etkiledi, birde sanal ram yaparsan daha verimli olur drop yaşatmaz onuda Bu Bilgisayar'a sag tıklayıp Özellikler-Gelişmiş Sistem Ayarları, Performans kısmında sagda Ayarlar yazıyor oraya girip Üstten Gelişmiş sekmesine girip Sanal Bellek kısmında Degiştir'e girip kendine göre ayarlayabilirsin bu oyunlarda gerçekten çok etkili oluyor ben 60000 deger verdim tabi buda 60gb oluyor diskinden kesiyor 60 gb'ı

TurkishEGO

Member
RC Point
0
cs 2 de fps yükseltmek için bilgisayar arkaplanını siyah yap ve bir dosya oluşturup tüm masaüstü uygulamalarını o dosyaya koy ve cs 2 grafik kalitesini sonuna kadar düşür en az 10 fps arttırıcak

duffy

Super Member
Konular
8
RC Point
0
RealyCheats, Uygulamasında fps booster var onu dene bana kafadan bi 25 fps etkiledi, birde sanal ram yaparsan daha verimli olur drop yaşatmaz onuda Bu Bilgisayar'a sag tıklayıp Özellikler-Gelişmiş Sistem Ayarları, Performans kısmında sagda Ayarlar yazıyor oraya girip Üstten Gelişmiş sekmesine girip Sanal Bellek kısmında Degiştir'e girip kendine göre ayarlayabilirsin bu oyunlarda gerçekten çok etkili oluyor ben 60000 deger verdim tabi buda 60gb oluyor diskinden kesiyor 60 gb'ı
sanal ram cokda bir ise yaramıyor,konu sahibinede sunu soyliyeyim kankam yakında detaylı bi pack paylasıcagım baya fps arttıran seyler olucak onu bekle bide sey yapabilirsin eğer pcn çok kötüyse şu iki videoyu izle:
onun dışında bide baslangıc kodları var onları forumlardan bulabilirsin

Laleyamuk33

Discord: vesilanur
Super Member
Konular
1
RC Point
0
sanal ram cokda bir ise yaramıyor,konu sahibinede sunu soyliyeyim kankam yakında detaylı bi pack paylasıcagım baya fps arttıran seyler olucak onu bekle bide sey yapabilirsin eğer pcn çok kötüyse şu iki videoyu izle:
bilgisayarım yeni ama forza testinde en az 15 fps fark ediyo sanal ram

yusufhalici2

Member
RC Point
0
bu güvenilir mi oyun top olamasın