18.000 tl lik performansi iyi kamerasi iyi telefon önerisi

MacNeiL

Active Member
Reaction score
0
İmeiyi Telefoncular ücretsiz halleder Oyun performansı efsane pubgde 120 fps alırsın ki ben alıyorum
kaçak telefon sıfır ise 120 veya 180 gündü sanırım kullanma süren var. o süre bittikten sonra uyarı gelir kapanacak diye. o süre de bittikten sonra telefon kapanır ve imei atman gerekir. hiçbir telefoncu bu işlemi ücretsiz yapmaz. tekrardan süreli imei atar ve kullanırsın. güzel yanı ise iphone gibi açılmasını beklemene gerek yok. ver paranı kullan. o kadar da yüksek bir fiyatı yok zaten fakat yine de KVK lı her zaman önerimdir kaçak tavsiye etmiyorum.

SparowEXE

Active Member
Reaction score
1
sumsung galaxy s23 ultra aldım yurdışı 26 k ya aşırı iyi xiaomi kısmı iyi ama zamanla yavaşlama oluyor bir çok cihaz denemiş bulunmaktayım mi serisi redmi serisi bana kalırsa en iyisi samsung android bakımından daha stabil bir prefornmas sunmakta

kacakcay

Active Member
Reaction score
0
Merhabalar 18000 tl ye hem kamera hemde oyun olarak işletimi iyi kasma donma olmadan oyun oynamak istiyorum Wild Rift full grafiklerle kasmadan oynamak istiyorum ve kamerasida iyi olursa video kalitesi 60 fps iyi olur
az daha para bırıktır s24f al guzel telefon yada redmi 13 5g pro alabılırsın onlarda guzel

Uziyy

Active Member
Topics
1
Reaction score
0
Yeni redmi serileri çıkacak tavsiye ederim yeni seriyi bekleyip kaçak al bence

casperbaba

Member
Reaction score
1
Merhabalar 18000 tl ye hem kamera hemde oyun olarak işletimi iyi kasma donma olmadan oyun oynamak istiyorum Wild Rift full grafiklerle kasmadan oynamak istiyorum ve kamerasida iyi olursa video kalitesi 60 fps iyi olur
13t pro alabilirsin kaçak ama kaçak almam diyorsan a55 a54 düşünebilirsin veyahut meblayı artırıp çeşitili telefonlar bakarbilirsin

dedehackbaba

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
8
redmi note 13 pro önerebilirim fakat seni yıllarca devam ettirir mi bilemem

tahsins31

Active Member
Reaction score
0
redmi 12 kullanıyorum 7kya aldıydım gayet güzel kamerası felan

Gece61

Active Member
Topics
1
Reaction score
3
kaçak telefon sıfır ise 120 veya 180 gündü sanırım kullanma süren var. o süre bittikten sonra uyarı gelir kapanacak diye. o süre de bittikten sonra telefon kapanır ve imei atman gerekir. hiçbir telefoncu bu işlemi ücretsiz yapmaz. tekrardan süreli imei atar ve kullanırsın. güzel yanı ise iphone gibi açılmasını beklemene gerek yok. ver paranı kullan. o kadar da yüksek bir fiyatı yok zaten fakat yine de KVK lı her zaman önerimdir kaçak tavsiye etmiyorum.
kacakta e sım alırsan 8 ay uzatıyorlar ama