Acer Hakkında Bilgi

D

Drenated

Legend Member
Joined
Nov 23, 2019
Messages
1,865
Reaction score
1,517
Acer (Çince: 宏碁股份有限公司), Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. HP ve Dell'in ardından 2009 yılının dördüncü çeyreği itibarıyla dünyanın en büyük 3. bilgisayar üreticisidir. Ürünleri arasında masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, ekran, bilgisayar yan ürünleri, dijital fotoğraf makineleri vb. bulunmaktadır.

Acer Stan Shih (施振榮),eşi Carolyn Yeh ve başka 5 kişi tarafından merkezi Hsinchu, Tayvan'da olmak üzere 1976 yılında kurulmuştur. 1987 yılında Acer ismini almıştır. Başlangıçta sadece elektronik parçaların dağıtımcılığı ve mikroişlemci teknolojilerinde danışmanlık yapan Acer, zaman geçtikçe bilgisayar üretmeye de başlamıştır.




 
T

TAHABGX

Ultra Member
Joined
Aug 2, 2023
Messages
717
Reaction score
44
Acer, Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisidir1. 2009 yılının dördüncü çeyreği itibariyle HP ve Dell’in ardından dünyanın en büyük . bilgisayar üreticisi olmuştur. Acer’ın ürün yelpazesi arasında dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler, monitörler ve aksesuarlar bulunmaktadır. Ayrıca, Acer ürünleriniz için hizmet ve destek sağlar; BIOS güncellemeleri, kılavuzlar, sürücüler ve düzeltme ekleri arayabilirsiniz. Acer’ın web sitesini ziyaret ederek çok yönlü ev, eğitim ve profesyonel çözümlerimiz ile Akıllı Cihazlar bölümü hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz
 
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Tema düzenleyici

Top Bottom