ACİLL YARDIM

C

cankodalak

Confirmed Memb.
Reaction score
6
arkadaşlar bir siteden flim indirdim bu flimi nasıl başka bir kişiye atıp reklamsız bir şekilde izletebilirim. İndirdiğim sitede çok reklam olduğu için atacağım kişi izleyemiyor fazla anlamadığı için

B

benkım21

Confirmed Memb.
Reaction score
6
googleden reklam engellıyıcıler var neden kullanmıyorsunuz bıde ındırceksen dosya ve kalıte yuksekse gb o kadaar artar sadece en kısayolu reklam engellıyıcı hıc reklam cıkmaz

C

cankodalak

Confirmed Memb.
Reaction score
6
googleden reklam engellıyıcıler var neden kullanmıyorsunuz bıde ındırceksen dosya ve kalıte yuksekse gb o kadaar artar sadece en kısayolu reklam engellıyıcı hıc reklam cıkmaz
Şöyle bi durum var yollayacağım kişi telefondan izleyecek ve öyle bilgisi yok yaşlı 😂

B

benkım21

Confirmed Memb.
Reaction score
6
tmmm telefon modelı ne sen bunu donusturceksın ama yollayamazsın yada usb yoluyla telefona aktarman lazım sana program onerıyorum burdan donustur sonra eger gb dusuk olursa gonder wep wapsap var pcden google yaz gonder dırek kaydeder wapsap buyuk dosya gonderebılıyoruz artk dıye bılıyorum 10 gb mıydı ole bısey bakar solerım sana https://mega.nz/file/7jxnwA4B#vwktdOlWxgrA_TAm_dwaaUIhSrBlbzkPeAMZ6ZbfclI bununla telefon video uzantısına gore flim mi donustur gonder wapsapdan ozaman olur gb duser rahtca ızler
WhatsApp belge kaç gb?

Bilgisayarınızdan belge seçmek için Belge'ye tıklayın. Alternatif olarak bir belgeyi doğrudan metin alanına sürükleyip bırakabilirsiniz. İzin verilen maksimum belge boyutu 2 GB'tır.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom