Adsense redi

Goktugfly

www.soloware.online | discord.gg/soloware
Ultra Member
Reaction score
24
Gayet kaliteli bir topluluk sitem var 2022den beri geliştiriyorum 3-4 tane adsenseye başvurdum red cevap kafayı yiyecem bir sebepte belirtmiyorlar fakat hata eksik vs yok merak etmeyin gayet kaliteli site google adsense birşeyler zirvaladilar bakıyorum sebeplere boş ne yapmam lazım düzgün bir adsense bildiğiniz var mı?

xr3less

Ultra Member
Solutions
9
Reaction score
340
wordpress ile yeni bir blog sitesi aç oraya birkaç yazı ekleyip adsenseyi ona bağla topluluk sitende kullan, bu sitede öyle yapıyor.

Goktugfly

Ultra Member
Reaction score
24
wordpress ile yeni bir blog sitesi aç oraya birkaç yazı ekleyip adsenseyi ona bağla topluluk sitende kullan, bu sitede öyle yapıyor.
nasıl yani şimdi wpden yeni bir blog sitesi açtım ve adsenseyi bağladım onay geldi, topluluk siteme nasıl kullanacağım reklam html kodunu alıp oraya mı yapıştıracağım? Yani google hangi siteye koydugumu takip etmiyor html kodunu yapıştırdığım gibi para veriyorsa o şekilde yaparım teşekkür ederim.

xr3less

Ultra Member
Solutions
9
Reaction score
340
nasıl yani şimdi wpden yeni bir blog sitesi açtım ve adsenseyi bağladım onay geldi, topluluk siteme nasıl kullanacağım reklam html kodunu alıp oraya mı yapıştıracağım? Yani google hangi siteye koydugumu takip etmiyor html kodunu yapıştırdığım gibi para veriyorsa o şekilde yaparım teşekkür ederim.
Ayrıca forum yaparken wix kullanmanı önermem xenforo veya mybb kullanırsan daha iyi olur, mybb ücretsiz bir yazılımdır ama XenForo ücretli

Goktugfly

Ultra Member
Reaction score
24
Ayrıca forum yaparken wix kullanmanı önermem xenforo veya mybb kullanırsan daha iyi olur, mybb ücretsiz bir yazılımdır ama XenForo ücretli
biraz geç gördüm ama Rick baba ne derse o teşekkürler 👍🏽