E
- Reaction score
- 16
bayadır aktif deyildim gelmişken bi bilgi paylaşmak istedim.
AGM-65 roketleri ATS dir ATS = Air-To-Surface
bu tur roketleri çok çeşidi vardır
nerde kulanılır bu ats: ats muhimatlar zırhlı araçları delmek için kulanılır ağır tanklern çoğunu delebilen bir fuzeldir AGM-65 fakat hafif tanklarda kulanıldıyını goremesiniz
bunun sebebi AGM-65 roketlerini ateşliye bilen her uçak en az 12-30 mm mermi-top atabilior yani hafif tankların yuzde 90 24mm uçak muhimatlarında deline bildiyin için kulanırmaz peki devletler veya askeriyeler maliyet içinmi bunu yaparlar?:Hayır bu fuzeler tanesi 17.000 - 110.000 ABD Doları AGM-65 clasik ise 36.000 bin abd dolar ı
yani amerikan askerisi için hiçbirşey denebilir. bunun sebebi gerek olmaması
ayrıca 30fazla ulke kulanıyor bu fuzeleri ve hepsinin doktirinleri farklıdır
peki bu fuzelerin ağırlıyı? klasik bir AGM-65 210–304 kg (462–670 lb) 30 cm (12 inç)
bu anti tank canavarların mesafesi?:22 km'den (12 nmi) fazla ve bunu 1.150 km / s yani 620 kn ile giderler
ayrıca bu anti tank canavarların b nüfüz ve içinde olan lazer ve heat gibi bir suru ozelik barındırır animasyon yokmak isterdim ama çok uykum var.
Peki bu fuzelerin en berat yanı:isabet bu fuzeyi 1km den bile ateşlesiniz hedefin 90m yanında patlayailir.
tabiki
Bu metindeki herşey wiki ve resmi amerikan sitesinden bilgilerdir
AGM-65 roketleri ATS dir ATS = Air-To-Surface
bu tur roketleri çok çeşidi vardır
AGM-65A
AGM-65B
AGM-65C/D/E
AGM-65F
ve onlarcası ben sizlere ATS versiyonu olanı anlatıcamnerde kulanılır bu ats: ats muhimatlar zırhlı araçları delmek için kulanılır ağır tanklern çoğunu delebilen bir fuzeldir AGM-65 fakat hafif tanklarda kulanıldıyını goremesiniz
bunun sebebi AGM-65 roketlerini ateşliye bilen her uçak en az 12-30 mm mermi-top atabilior yani hafif tankların yuzde 90 24mm uçak muhimatlarında deline bildiyin için kulanırmaz peki devletler veya askeriyeler maliyet içinmi bunu yaparlar?:Hayır bu fuzeler tanesi 17.000 - 110.000 ABD Doları AGM-65 clasik ise 36.000 bin abd dolar ı
yani amerikan askerisi için hiçbirşey denebilir. bunun sebebi gerek olmaması
peki bu fuzelerin ağırlıyı? klasik bir AGM-65 210–304 kg (462–670 lb) 30 cm (12 inç)
bu anti tank canavarların mesafesi?:22 km'den (12 nmi) fazla ve bunu 1.150 km / s yani 620 kn ile giderler
ayrıca bu anti tank canavarların b nüfüz ve içinde olan lazer ve heat gibi bir suru ozelik barındırır animasyon yokmak isterdim ama çok uykum var.
Peki bu fuzelerin en berat yanı:isabet bu fuzeyi 1km den bile ateşlesiniz hedefin 90m yanında patlayailir.
tabiki
AGM-65K gibi aşırı gelişmiş modelerde boyle bir sorun yoktur
YAZIM HATALARI İÇİN OZUR DİELRİM BU FUZELERİN NE KADAR ARAŞTIRSAMDA KESİN Bİ DELİŞ KAĞBİLYETİNİ BULAMADIM AMA FÜZELERDEN ÇOK İYİ Bİ ARKADAŞIMA SORDUYUMDA İYİ Bİ EPİMLİ ATIŞTA 2 LİGHT TANK ETKİSİZLEŞTİRİ BİLİCEK KADAR GUÇLU KV-1 GİBİ TANKLARIDA İYİ DELEBİLEN NADİRENDE AKTİF (ADINI UNUTUM FJSHGOKŞUDFS) FÜZE-ROKET KORUMA SİSTEMİNDE GEÇEBİLEN BİR ROKET TÜRÜ OLDUYUNU SOYLEDİ.Bu metindeki herşey wiki ve resmi amerikan sitesinden bilgilerdir