Al sat yapabileceğim coin tavsiyeleri

fhasturk

Super Member
Konular
5

halil03

Super Member
Konular
3
HEY dostum ondan bundan pazardan manavdan coın tavsiyesi almayı bırak ıstıyorsan bu işi bien insanlarla takıl arkadaş ol ve onlardan bırseyler kapmaya bak ben bılıyorum dıye gecınıp te bınlerce lırasını kaybedenler gordum o yuzden dıkkat etmenı onerırım

SwoXD

Super Member
Konular
17
Kanka öyle direkt kazanç sağlayan bir coin yok. Bu işe gireceksen zararınıda düşünerek gireceksin.

Mustafa50

Confirmed Memb.
HEY dostum ondan bundan pazardan manavdan coın tavsiyesi almayı bırak ıstıyorsan bu işi bien insanlarla takıl arkadaş ol ve onlardan bırseyler kapmaya bak ben bılıyorum dıye gecınıp te bınlerce lırasını kaybedenler gordum o yuzden dıkkat etmenı onerırım
Haklısın bencede öyle yapılması gerek neyse ya oynamayın oynatmayın :D

rockpaper911

Super Member
dostum origin veya ontology kullanmanı tavsiye ederim yüksek hacime sahip güzel coinler günlük 4 5 dolar istiyorsan tam sana uygun

rockpaper911

Super Member
Kanka öyle direkt kazanç sağlayan bir coin yok. Bu işe gireceksen zararınıda düşünerek gireceksin.
dostum ben kaldıraçta genellikle yüksek kaldıraç girip kendi bildiğim coinlerden yüzde 10 yüzde 15 gibi sayılarda karımı alıp çıkıyorum günlük güzel kazanç sağlayabilirsin sende

aknkrn212

Ultra Member
Konular
4
4 5 dolar yok yat uyu ye sic yat ne istiyonla D