Amazon Prime Telefon Kaldırıp Ekleme Methodu (Lol Kapsül)

lexovtheunbeaten

Confirmed Memb.
Konular
9
Merhaba, bildiğiniz üzere Amazon Prime sayesinde LoL'de kapsül elde edebiliyoruz. Ki farklı farklı alanlarda da elde edebileceğiniz kazançlar sunuyor size. Sizlere nasıl her ay bedavaya kapsül alabileceğinizi göstereceğim.

indir (1).jpg

Bildiğiniz üzere Amazon Prime üyeliği almak için Amazon hesabınıza bir telefon numarası eklemiş olmanız lazım. Ve bu telefon numarasını doğrulamanız lazım. Diyelim ki Şubat ayında Amazon hesabınıza telefon numaranızı doğruladınız ve 1 aylık ücretsiz prime deneyiminizi başlatıp lol kapsülü aldınız. Gelecek ay paranız kalmadı, ve siz de bedavaya tekrardan kapsül almak istiyorsunuz. Ne yazıkki amazon her hesaba 1 kez ücretsiz prime deneyimi sunuyor. Siz de yeni hesap açtınız ve ücretsiz prime alacaksınız. Kartınızı girip tam ücretsiz prime deneyiminizi başlatacakken yeni hesabınıza da telefon numarası doğrulamanızı istiyor. Ancak önceki hesabınızda doğruladığınız için yeni hesabınızda doğrulayamıyorsunuz?? İşte orda yapmanız gereken adımlar şunlar.

Önceden telefon numaranızı doğrulamış olduğunuz amazon hesabınıza giriyorsunuz.
Sağ üstte bulunan hesabım kısmına giriyorsunuz

Adsız.png

Daha sonra Giriş yapma ve Güvenlik kısmına giriyorsunuz

Ad1212sız.png

Daha sonra Cep telefonu düzenleme kısmına giriyorsunuz

Ek Açıklama 2022-02-06 132754.png

Düzenle diyorsunuz. En son olarak sağ tarafta cep telefonunuzun yazdığı yerin sağ tarafında bulunan
Kaldır seçeneğini seçiyorsunuz.

Son olarak da yeni açmış olduğunuz hesabınıza girip cep telefonunuzu doğrulayıp tekrardan ücretsiz prime deneyiminizi başlatıp, o ayın LoL kapsülünü alabilirsiniz

Ekli dosyalar

• indir (1).jpg
    indir (1).jpg
    11.9 KB · Görüntüleme: 0

merto0180

Confirmed Memb.
Aynı LOL hesabını birden fazla prime hesabına bağlayabiliyor muyuz?

selamın ag

Super Member
Konular
1
fark edilirse biraz riskli prime bittikten 5 - 6 gün sonra yaparsan risk kalmaz

Berk8/A

Super Member
Konular
13
Dostum ben onun af edersin bokunu çıkarana kadar yaptım fakat belli bir limit varmış 6 kez falan yapabiliyosunuz maksimum ardından telefon numaranız kara listeye alınıyor bir daha doğrulama kodu gönderilmiyor bunu göz önünde bulundurarak methodu uygulayınız.

honest71

Super Member
Konular
4
abi ben amazondan hediye alamıyorum artık prime oldugm halde sınırı var