Amidewin Spoof Sonucu Bilgisayarımda Oluşan Hatalar

konak35xx

Active Member
Konular
1
Merhaba dostlar asus ana kartıma amidewin kullanarak hwid banımı kaldımrya çalıştım valorant için ama tecrübesizdim acemiydim muhtemelen birşeyleri yanlış yaptım 2 gün sonra tekrar ban yedim banım kalkmıştı. Herneyse bügün kontrol ettiğimde eski seri numaralarım ve uud id geri gelmişti (2 gün boyunca farklıydı ben birşey yapmadım) sorum şu şuan sistem bilgisinden veya bu işleve yarayan programlardan hiçbiri çalışmıyor sistemimi göremiyorum ve ek olarak asla hile kullanmama rağmen bugün apex legends ve cod mobile oyunlarından uzaklaştırıldım bu yaptığım şey ile ilgili olabilirmi ve bu sistem özellikleri sorunu nedir nasıl çözeerim yardmcı olabilecek varsa çok ihityiacım var

1635796267750.png

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Konular
60
Merhaba, format atmanız tavsiye edilmiş ancak, attıktan sonra düzelmediğini söylemişsiniz. Bu formatı ne ile attığınız ile de değişiklik gösterebilir . Cd ile atmanızı tavsiye ederim .

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
Banınız kalksa bile değiştirmeye çalışmışsınız ve de sistem bunu yasal olmayan bir durum ile söz konusu haliyle bütünleştirip sizi oyundan uzaklaştırmıştır.
2 gün boyunca farklı olsa bile donanım parçalarında yazılı olan seri numarası veya numara hangisiyse sizin işletim sisteminizdeki donanım odur.(Bu durum katiyen değiştirilmesi bile söz konusu olmayabiliyor.)
Siz değiştirmek isteseniz bile ya değiştiriyor farklı fake yani lisansı olmayan tanımlıyor ya da değiştirdiğiniz halde oyunlara erişim sağlayamıyorsunuz.
Hile yapmamanız takdirde oyun platformları sizi uzaklaştırması ihtimal dışı olarak değerlendirmemle birlikte daha önce uygulama kullanarak banlanarak ve şimdide kullanmadığınız takdirde oyun platformları sizin kullandığınızı algılıyorsa
oyunlardan uzaklaştırılmanız çok doğal.1 kere yaparsınız oyun algıladığı takdirde , kullanmasanız bile oyun sizi kullanmış olarak tanımlayıp sistem tarafından uzaklaştırabiliyor.
Kullanırken dikkatli kullanmanızı öneriyorum.

Hiçbir program çalışmıyor , açılmıyor , görüntüleyemiyorum durumuna değinecek olursam 2 durum sizi bundan kurtaracaktır:

1.Sıfırlama

2.Temiz kurulum