Among Us Hack Güncel Değil

• Konbuyu başlatan Xaent
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 4
  • Görüntüleme: 617

Xaent

Super Member
Konular
31
Selamlar, Realul loaderde ki among us hile buglı çalışıyor kullanmaya çalışan bir kaç üyenin de aynı şeyleri söylediğini fark ettim. Dün test ettiğimde oyunda nereye gittiğim gözükmüyor, radarı buglı, menü açıp kapama tuşu değişmiyor. Bunu sevgili yöneticilerimize belirtmek istedim bende hilenin güncel sürümü var hiç bir sorunu yok. dilerseniz onu paylaşabilirim teşekkürler.

-İyi formlar.

Ü

Üye silindi 43636

Hİle günceldir yanlış bilmiyorsam 2 ya da 3 kere daha güncellendi ya da realitycheats.com keşfetime düştü

Xaent

Super Member
Konular
31
Hİle günceldir yanlış bilmiyorsam 2 ya da 3 kere daha güncellendi ya da realitycheats.com keşfetime düştü
çok buglı oyun başlayınca nereye gittiğin gözükmüyor yerinde kalıyorsun vb. dün bunu test ettim ve güncel sürümünü inejct ettim güncel olanda hiç bir sorun yok.

KeplerB

Ultra Member
Konular
56
Selamlar, Realul loaderde ki among us hile buglı çalışıyor kullanmaya çalışan bir kaç üyenin de aynı şeyleri söylediğini fark ettim. Dün test ettiğimde oyunda nereye gittiğim gözükmüyor, radarı buglı, menü açıp kapama tuşu değişmiyor. Bunu sevgili yöneticilerimize belirtmek istedim bende hilenin güncel sürümü var hiç bir sorunu yok. dilerseniz onu paylaşabilirim teşekkürler.

-İyi formlar.
Lütfen Oyun Sürümünüzün 12.9s Olduğundan Emin Olunuz Hile Hiçbir Bug Veya Hata Yoktur