AppRemover 3.1 Portable Full İndir

Arishem

Banned Member
Konular
177

AppRemover-Cover.png

AppRemover 3.1 Portable Full İndir

Bilgi.png

Appremover, ultra gelişmiş bir tür güvenlik programı kaldırma aracıdır. Günümüzde sürekli gelişen ve sayıları her geçen gün artan güvenlik programlarını bilgisayarımıza kurduktan sonra kaldırmak istediğimiz zaman büyük sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sorunla saatlerce uğraşıp format ile çözen binlerce mağdur olduğunu biliyoruz.

Aynı zamanda bilgisayardan tamamen kaldırdığımızı sandığımız güvenlik programları kalıntıları da ilerleyen zamanlarda büyük sorunlar yaşamamıza neden olabiliyor. Özellikle bilgisayar performansına oldukça kötü etki eden bu tür durumlar ufak problemler gibi görünse de işlerimizi alt üst edebiliyor.

Appremover bu tür mağduriyetler yaşamamamız için geliştirilen güçlü bir güvenlik programı kaldırma aracıdır. Windowsun program kaldırma aracı ve piyasadaki diğer program kaldırma araçları çoğu durumda yetersiz kalabilirken appremover tek başına yeterli olabiliyor.

%C4%B0ndirme-Linkleri.gif

indir

Son düzenleme:

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Bu tür güvenlik programlarının çoğu zaten veri toplamak veya bilgisayarı ele geçirmek için yönetici ayrıcalıklarına sahip olmak istiyor.Bu nedenle ben güvenlik programlarına güvenmediğim için kullanmıyorum.Yoksa "Erkek adam dediğin anti-virüs kullanmaz" sözünden değil :lool:.Konu için eline sağlık.Çok faydalı bir konu.

wolotgamer

Confirmed Memb.
musallat oluyor bildiğin siliyorum bi bakıyorum arkada çalışıyor

Arishem

Banned Member
Konular
177
Kırılmıs lınk guncellendı!

batuhan212

Batukans
Super Member
Konular