Araba önerisi.

DevDark

Old Reverser
Ultra Member
Topics
16
Solutions
2
Reaction score
1,151
Website
www.mikro-grup.com.tr
Yaklaşık 1 senedir Honda accord 2.4 k24 araç kullanıyorum. k24 motorun performansını bilen bilir. Yakın zamanda kaza yaptım. o günden sonra arabayı yaptırmama rağmen hevesim kalmadı açıkçası. bu gün sattım arabayı. Arabalar ilgimi çeker ama zamanım olmadığı için fazla anlamam. yakıt tüketimi vs benim için dert değil performanslı araçlar önceliğimdir 750k bütçe bandına sportif öncelikli araç önerilerine ihtiyacım var. (yakın zamanda evlilik düşüncem var 2 kişilik roadster tarzı istemiyorum)

TAHABGX

Ultra Member
Topics
87
Solutions
1
Reaction score
158
BMW 1 Serisi: Premium bir hatchback arayanlar için ideal bir seçim. 2018 model premium line paketli araçlarda 1.6 dizel ya da 1.8 benzinli motor seçenekleri var. Fiyatları 650k-750k arasında değişiyor

DevDark

Old Reverser
Ultra Member
Topics
16
Solutions
2
Reaction score
1,151
Website
www.mikro-grup.com.tr
BMW 1 Serisi: Premium bir hatchback arayanlar için ideal bir seçim. 2018 model premium line paketli araçlarda 1.6 dizel ya da 1.8 benzinli motor seçenekleri var. Fiyatları 650k-750k arasında değişiyor
eski kız arkadaşımda vardı çok hantal araba be

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Topics
17
Reaction score
31
750.000 TL civarında 4 kişilik sportif aile arabası önerileri için Türkiye'deki popüler markaların ve modellerin bazılarını düşünebiliriz. Bu bütçe aralığında genellikle yüksek performanslı sedanlar veya crossover/SUV modelleri bulunabilir. İşte bazı öneriler:

1. Volkswagen Golf GTI: Dinamik sürüş özellikleri ve geniş iç mekanıyla dikkat çeken kompakt bir hatchback. Sportif bir sürüş deneyimi sunar.
  2. Audi A3 Sedan: Audi'nin premium kompakt sedanı, sportif tasarımı ve lüks iç mekanıyla öne çıkıyor. Güçlü motor seçenekleri ve dinamik sürüş özellikleri sunuyor.
  3. BMW 3 Serisi: Ünlü Alman üreticinin sportif sedanı, dinamik sürüşü, lüks iç mekanı ve güçlü motor seçenekleri ile biliniyor.
  4. Mercedes-Benz A-Class Sedan: Modern tasarımı, lüks iç mekanı ve ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çeken bir kompakt sedan. Ayrıca performans odaklı AMG modelleri de bulunuyor.
  5. Ford Focus ST: Ford'un performansa odaklanan kompakt hatchback modeli. Güçlü motoru ve dinamik sürüşüyle sportif bir deneyim sunuyor.
  6. Kia Stinger: Kia'nın sportif sedanı, etkileyici performansı ve premium özellikleriyle dikkat çekiyor. Geniş iç mekanı ve bagaj hacmiyle aileler için pratik bir seçenek.
  7. Subaru WRX: Efsanevi spor sedan, dört tekerlekten çekiş sistemi ve güçlü turboşarjlı motoruyla performans tutkunları için ideal bir seçenek.
  8. Mazda CX-5: Sportif bir SUV tercih ediyorsanız, Mazda CX-5'i düşünebilirsiniz. Şık tasarımı, iyi sürüş dinamikleri ve geniş iç mekanıyla öne çıkıyor.
Bu öneriler arasından bütçeniz, tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun olanını seçebilirsiniz. Ancak araç alırken test sürüşü yapmayı unutmamanız önemlidir.

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Topics
17
Reaction score
31
Eğer Diğer önerdiğim araçları beğenmediyseniz şu araçlarada bakabilirsiniz;
  1. Audi A5 Sportback
  2. BMW 3 Serisi Touring
  3. Mercedes-Benz C-Class Estate
  4. Volvo V60
  5. Volkswagen Arteon
  6. Peugeot 508 SW
  7. Ford Mondeo ST-Line
  8. Skoda Superb Combi
  9. Kia Stinger
  10. Mazda 6 Wagon
  11. Toyota Camry
  12. Subaru Outback
  13. Hyundai i40 Wagon
  14. Opel Insignia Sports Tourer
  15. Honda Accord
  16. Nissan Altima
  17. Renault Talisman Estate
  18. Seat Leon Sportstourer
  19. Mitsubishi Galant
  20. Chevrolet Malibu
Bu araçlar, geniş iç mekanları, güvenlik özellikleri ve performanslarıyla dikkat çeken sportif aile arabalarıdır. Ancak, satın almadan önce bütün ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak bir test sürüşü yapmanızı öneririm.
Umarım yardımım dokunmuştur iyi forumlar dilerim.

aposetno

Super Member
Topics
1
Reaction score
3
SeriÜretim yılları
E903 serisi2006-2013
E913 serisi2006-2013
E923 serisi2007-2013
E933 serisi