Asus Tuf Gaming İçin Spoofer Varmıdır ?

MertZano

Active Member
Topics
3
Solutions
1
Reaction score
3
Merhabalar Hoşgeldiniz İlk Öncellikle ben asus tuf gaming z370 plus kullanıyorum piyasada yok diyebiliyorum üretimi durmuş bende valoranttan ban yedim hwid ban bunun için baya bi spoofer falan aradım ancak hepsi asus hariciydi hiçbiride çalışmadı bilgisizliğimden asus için spoofer varmıdır ücretsiz falan yardımcı olursanız sevinirim

cannexee

Confirmed Memb.
Reaction score
1
asus için çalışan spoofer daha görmedim çalışsa dahi 1 gün dayanıyor ardından ban yiyor bi arkadaşım 1 haftada 20 kere spoof atti farklı farklı işe yaramadı

MertZano

Active Member
Topics
3
Solutions
1
Reaction score
3
asus için çalışan spoofer daha görmedim çalışsa dahi 1 gün dayanıyor ardından ban yiyor bi arkadaşım 1 haftada 20 kere spoof atti farklı farklı işe yaramadı
çok kişi asusda çok kolay kaldırıyorum diyor anlamadım asus için ban kaldırma varmı yokmu araştırıncada ok şey bulamıyorum

cannexee

Confirmed Memb.
Reaction score
1
bence tam tersi dostum asus da kalkmıyor yani idda etmiyorum kaldıran vardır ama piyasada yok görmedim daha kendimde hile kullanıyorum valoda piyasasındayım

MertZano

Active Member
Topics
3
Solutions
1
Reaction score
3
bence tam tersi dostum asus da kalkmıyor yani idda etmiyorum kaldıran vardır ama piyasada yok görmedim daha kendimde hile kullanıyorum valoda piyasasındayım
evet doğru ben güvenilir bi hile kullanmadığım için yedim banı hile kullanırken dikkatli olmak şart yoksa çok pişman olabiliyorsun.

cannexee

Confirmed Memb.
Reaction score
1
umarım çözersin elime geçerrse ücretli veya ücretsiz konuyu hortlatırım

AaA31

Banned Member
Reaction score
2
asus için çalışan spoofer daha görmedim çalışsa dahi 1 gün dayanıyor ardından ban yiyon yapma