Aylık maaşımı dolar mı euro mu yaptırıp biriktirmeliyim ?

zento

Ultra Member
Topics
36
Reaction score
22
Merhaba ben izmir de yaşıyorum ve tatlı ustasıyım aylık 30 küsür maaş alıyorum fakat ben bu maaşımı doğru bir yatırım yaparak biriktirmek istiyorum bana bu konuda yardım edermisiniz ederseniz çok sevinirim.

Dolar mı = ?
Euro mu = ?

Shain

Super Member
Topics
1
Reaction score
11
Euro daha yüksek olduğu için euro derim fakat dolara euroya çok da güven olmaz bir bakmışsın 10 lira birden düşmüş

iwystic

Veteran
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,613
Dövizlerden uzun vadede çok az kazanırsın. Cryptoyla ilgilen. Anlamam dersen de altına yatırım yap.

mertbaba31

Ultra Member
Topics
28
Solutions
2
Reaction score
50
sence öyle bi ihtimal var mı kanka
Euro daha yüksek olduğu için euro derim fakat dolara euroya çok da güven olmaz bir bakmışsın 10 lira birden d

iwystic

Veteran
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,613
Euro daha yüksek olduğu için euro derim fakat dolara euroya çok da güven olmaz bir bakmışsın 10 lira birden düşmüş
euronun dolardan yüksek olması senin eurodan daha fazla kazanacağın anlamına gelmez. 10 lira birden dövizlerin düşmesi demek de, ertesi gün 20 lira daha yüksek olması demektir. jeopolitik ve ekonomik gelişmelere bakarsak da dövizlerin 10 lira birden düşmesi gibi bi ihtimal yok. bilmeden yorum yapmayın.

goddesofcatx

Confirmed Memb.
Topics
4
Reaction score
5
Eğer ki yurtdışına çıkacak isen euro birikimi yapman daha kazançlı olur. Fakat kar marjı bakımından soruyorsan paritelerden kazanç sağlayamazsın.

Kazanç için daha riskli yönelimlerin olmalı bunun için tabii kaynakları kovalayabilirsin fakat legalize süreci uzun sürüyor.

Bilgin varsa BIST takipçisi de olabilirsin ya kazanç sektörü çok önemli olan bağlayabileceğin tutar aslında