B
birkanx3564
Confirmed Memb.
- Reaction score
- 0
aga biraz para biriktir lisanslı yerlerden al amq
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
aldım kardeşim ucuz olmasının sebebi trendyol bakiye açığını bulmalarından dolayı 200 tl de harçlık olsun diye alıyorlar yani sen boş bir kişiiyi ifşalamışsın kardeşim başarılarkanka bütün ifşaları deepfake biz onu ifşalamıştık XD kanma yani
aldım doğru kardeşim trendyol bakiye hilesini bulmuş adam ucuza veriyor 4 gün sonra geldi dedim deneyeyim ne kaybedeceğim ki 200 tl den dedim ve denedim oldutokatlıyor kanka
Nasıl yani harbi aldınmi peki naasıl oluyor 500 tl iphone 11 satıyorlar eğer gerçekse yarın alırım yani kanıt varmı aldığına dair yurt dışı olma ihtimali varmıaldım kardeşim ucuz olmasının sebebi trendyol bakiye açığını bulmalarından dolayı 200 tl de harçlık olsun diye alıyorlar yani sen boş bir kişiiyi ifşalamışsın kardeşim başarılar
Post automatically merged by the system:
aldım doğru kardeşim trendyol bakiye hilesini bulmuş adam ucuza veriyor 4 gün sonra geldi dedim deneyeyim ne kaybedeceğim ki 200 tl den dedim ve denedim oldu
iphone 11 500 tl knk yanlışın var300 liraya iphone 13 satmak fazla şey ister kanka xd