B
- Reaction score
- 1
Selamlar bu konuda bana hak vermezsiniz ama anlatıyorum.Sınıf arkadaşlarımdan biri vegan ve bu ailesi yüzünden bende onunla bi öğlen yemeğinde meydandaki et dönerciye girdik o bana vegan olduğunu söylediğini biliyordum fakat bana onunda hayatında ilk defa et yemek istediğini söyled.Ona bişey demedim bu onun kararıydı bende tamam dedim ve oturup sipariş verdik.Yemeğimiz geldi bizde yiyip okulumuza döndük o eti ilk defa yediği için affalamış ama çok sevmişti.Bundan tam 1 hafta sonra arkadaşımın annesi okula gelip çocuğun yanından ayrılmayıp yemeği yemesini bekledi.Bu tam 3 hafta sürdü canıma tak etti ve arkadışıma annesi neden hepburda olduğunu sordum.Annesi et yediğimiz gün ona 30 lira vermişti ama çocuk vegan olduğundan yanına sebze koyurdu ve para direk annesine dönüyordu o gün annesi gene oğlundan parayı almaya gelmiş ama çoçuk ona parayı harcadığını anlatıp et yediğini söylemiş.Annesi bunu duyunca delirmiş tabi bu yüzden her öğle arası oğlunu kontrol edicekmiş,çocuğun annesiyle bi gün konuşma kararı aldım ve evlerine gittim annesi kapıyı açınca beni gördü ve bana kabaca ne istediğimi sordu bende ona olanları bildiğimi çoçuğun eti yerken orda olduğunu anlattım kadın sinirlendi ve bana aptal biri olduğumu benim çocuğun yemek yemesine karıştığım için ve et yediğim için canavar dedi.Bende ona hayvanları çok sevdiğimi hatta 2 kedi babası olduğumu söyledim.Ve bana tekrar o hayvanlarıda yiyebilecek kadar kalın kafa olduğumu söyledi bende sinirlenip kadına onun bir kediye bakamayacak kadar aciz hatta ot yiyerek beslendiği için kafayı yediğini söyleyip gittim.Şimdi ise arkadaşımla konuşmuyorum yani ben mi yoksa cocuğun annesimi haklı siz söyleyin.İyi geceler