Battlefield 1 Hile/Free Cheat Undetected

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
Wallhack, Chams, Distance, Radar(Mini map hack) isimli özellikleri barındırır.
Link: https://s2.dosya.tc/server27/enwvk0/trainer__unknowncheats.me__.exe.html
Virüs Total: https://www.virustotal.com/gui/file/ab57d79267eec4e96237369f0d65950ae4a9403ae110773072045bd4121763f6
Hile tam ekran, pencereli ve çerçevesiz 3 ayrı modda çalışmaktadır.
Not: FF Screenshot blocker seçeneğini asla ama asla işaretlemeyin. Hesabınızın yasaklanma ihtimali var. Bu ayar anti hile bypass etmeye yarıyor güya. Lakin tam tersi sizi deşifre eder. Kullanmayınfarklı 1.PNGfarklı 3.PNG

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
reis hile çalışmadı yardımcı olur musun ?
Knk ister oyuna girerken çalıştır, ister oyunun içindeyken çalıştır. Her türlü çalışır. Oyunu Battlefield 1 in kendi exe uygulamasından çalıştır. Ama yönetici olarak çalıştır. Daha sonra hilenin exe sini yönetici olarak çalıştır. Zaten hile çalıştığı zaman hiledeki içerikleri kullanabilir hale geleceksin. Yoksa yazılar seçenekler silik göründüğü için hile çalışmaz.

Kadiryanik945

Super Member
Topics
4
Solutions
1
Reaction score
7
çalışmıyor galiba ya bende yapamadım hiç bir hata gelmeden kendini kapattı antivirus deaktif

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
Enteresan az önce hileyi tekrar denedim. Yönetici olarak açtım. Cmd ekranı ve hilenin menusu geliyor. Yazılar silik gözüküyor çünkü bf 1 i açmadım. Zaten cmd de watiting bf 1 yazıyor. Bf 1 i açtığınız aman yazılar ve kutucuklar kullanılabilir hale gelecektir. Eğer doğru anladıysam siz hileyi açtığınız zaman 1 saniye sonra kapanıyorsa neden böyle olduğuna dair hiçbir fikrim yok. 2.PNGEkran Alıntısı.PNG

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
Çalışmadı ya ama bizden kaynaklıdır diye umut ediyorum
Hocam senden kaynaklı değil. Hileden kaynaklı. 2024 Ekim ayında EA bu oyuna kernel düzeyinde anti hile yazılımı getirdiği için hiçbir free hile artık çalışmıyor. Bu eski hileyi yıllarca kullanmıştım. En sevdiğim hileydi.

selamlakam

Confirmed Memb.
Reaction score
1
Hocam senden kaynaklı değil. Hileden kaynaklı. 2024 Ekim ayında EA bu oyuna kernel düzeyinde anti hile yazılımı getirdiği için hiçbir free hile artık çalışmıyor. Bu eski hileyi yıllarca kullanmıştım. En sevdiğim hileydi.
anladım hocam cansınız