Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
30 saniyede bir gidip uygulamadaki oyunlar butonunu yeniliyorum aca gelmişmi diyehacı senin bayağı içine oturmuş rank kasamamak herhalde
valla hile fix yediğinden beri hilesiz de girsem 1 maç bitmeden hemen banlanıyorum hile fixlenmeden böle deildi. millet delay ban var spoofer falan kullan diyorda bi ben beceremiyorum heralde kaldırmayı bırakcam en son oyunu30 saniyede bir gidip uygulamadaki oyunlar butonunu yeniliyorum aca gelmişmi diye![]()
biri fix yiyince diğeride fix yiyecek diye bişey yok knk kodlama ve altyapı farklı olsun yeterDostum benim az mantığını kullanda düşün.
2 Hile gelirse 2side aynı olucak 1 i fix yiyince diğeri sağlam kalıcak diye bir şey yok.
Bu updatelerle fix gelince sadece buranın hilesi değil çoğu paralı hilede fix yiyor direkt update alıyorlar.
Bedava hile için az sabır.