beyler selam

user0101

Banned Member
Topics
22
Reaction score
15
ben şınav çekemiyorum 1 tane bile olsa çekemiyorum kafamı yere indirince elerim titriyor yanıyor ve yere yapışıyorum lütfen yardımcı olun bende şınav çekmek istiyorum kilo vermek istiyorum kilom 55.

omercss

Confirmed Memb.
Topics
16
Reaction score
10
dostum bence kilo vermeye calısma ideal kollarını güçlendir hergün şınav çekmeye çalıs 1-2 kere olsada dene zamanla artış olur

TAHABGX

Ultra Member
Topics
87
Solutions
1
Reaction score
158
as
1.Doğru Form: Ellerinizi omuz genişliğinden biraz daha geniş bir şekilde yerleştirin ve dört ayak üzerinde başlayın. Bacaklarınızı geriye doğru uzatarak vücudunuzla düz bir çizgi oluşturun.

2.Kademeli İlerleme: Direkt tam şınav çekmeye çalışmak yerine, duvara yaslanarak veya dizlerinizin üzerinde şınav çekerek başlayabilirsiniz. Bu, vücudunuzu harekete alıştıracak ve gücünüzü artıracaktır.

3.Kuvvetlenme Egzersizleri: Şınav çekme gücünüzü artırmak için, göğüs, omuz ve triceps kaslarınızı hedefleyen diğer egzersizleri de yapabilirsiniz.

4.Düzenli Antrenman: Her gün az sayıda şınavla başlayıp, zamanla sayıyı artırmak önemlidir. İstikrar, güçlenmenize yardımcı olacaktır.

Linterna

Super Member
Topics
24
Solutions
1
Reaction score
9
Kanka 1.71 boy 50 kg çok düşük bir kg gücün olmadığı için sınav çekemiyorsun yaşın genç boyun 1.80 1.85 olur kilonu 70 75 kgde tut protein al biraz

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
107
Senin tek yapman gereken şey şu: Şınava kendini alıştırmak. 3 sene önce ilk defa spora başladım. Orta derecede kalıplı olmama rağmen şınav çekemedim şaka gibi değil mi? Ama öyle maalesef. 1 ile 5 kere çekince kendimi bırakıyordum. 1 ay boyunca hafta da belirli saatler arasında 5 şınav, diğer hafta 10 şınav belirli saatler arasında. Böyle yaparak bünyeni alıştırabilirsin. Programları arttırarak kendini spor temposuna alıştırmış olursun.

user0101

Banned Member
Topics
22
Reaction score
15
yaşın kaç?
16 5 ay sonra 17 boy 1.71
Post automatically merged by the system:

kilo almaya bak ozaman verme
yok kilo vericem obezmi olim ben :(
Post automatically merged by the system:

Senin tek yapman gereken şey şu: Şınava kendini alıştırmak. 3 sene önce ilk defa spora başladım. Orta derecede kalıplı olmama rağmen şınav çekemedim şaka gibi değil mi? Ama öyle maalesef. 1 ile 5 kere çekince kendimi bırakıyordum. 1 ay boyunca hafta da belirli saatler arasında 5 şınav, diğer hafta 10 şınav belirli saatler arasında. Böyle yaparak bünyeni alıştırabilirsin. Programları arttırarak kendini spor temposuna alıştırmış olursun.
haklısın denicem