Bilgisayarım RX580 Destekler mi ?

S

SarlP

Super Member
Reaction score
3
Merhabalar Sistemimde ekran Kartı olarakk nvidia quadro 4000 var Ve ısınma Olsun Çok Büyük Sorunlar Yaşıyorum sadece 1 tane küçük Bir Fanı Var ve Ateş Gibi Dokunulmuyor Bile Oyun Oynarken Ekranı Kapatıyordu Fişi Çek Tak Yapmak zorunda kalıyordum Oyunlar Oynayamıyordum Yeni Bir Ekran Kartı almayı düşünüyorum Benim Sistemime Axle Amd Radeon RX 580 Uyarmı Destekler mi Sorunlar Çözülür Mü FPS Değerlerim Artar mı ? Sistemim: Anakart- Casper H110M4-C43, Ram- 8GB, İşlemci- İntel İ3 6098P, Ekran Kartı- Nvidia Quadro 4000 2GB (Almayı Düşündüğüm RX 580 8GB)

A

adarbaba2134

Member
Reaction score
1
cano bnmki rx580 8 gb amd ryzen550 işlmci cs2 300 vloran 300 minecraft 1500 2000 köpek fib oynuyor 10 ay oldu alalı

T

trtrkral

Super Member
Reaction score
3
işlemcin düşük kalıyor darboğaz yapar büyük ihtimalle

R

rusonline

Member
Reaction score
0
cogu oyunda ıslemcıdeen kaynaklı oyunlar kasacaktır

T

trtrkral

Super Member
Reaction score
3
en uygun fiyatlı işlemci önerirmisin
kk işlemcin o kadar da kötü diğil ama bu ekrankartını desteklemez ztn daha iyi bi işlemciyi ucuza bulamazsın tavsiyem ekran kartını gtx 1060 6gb alabilirsin intel i7 3770 le kullanıyorum senin işlemcin daha iyi sıkıntı çıkmaz

F

fcklcders

Super Member
Reaction score
8
darboğaz yapar işlemciyi değişmen lazım tam performanz alamazsın

L

lox88

Super Member
Reaction score
5
internette kısa bir araştırma sonucu sisteminin kaldırıp kaldırmayacağına ve darboğaz yapar mı yapmaz mı gibi şeyleri öğrenebilirsin,ayrıca belirttiğin özellikler alacağın yeni ekran kartına düşük kalacağını düşünüyorum eğer bütçen varsa düşük bütceli bi işlemcide alabilirsin benim tercihim AMD Ryzen 5600x olur ama eğer birazdaha çıkabilirsin fiyatta ryzen 7000 serisinerine göz atabilirsin iyi forumlar.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom