Bir AntiCheat Dll'i için Unpack yardımı

E

eal

Super Member
Reaction score
33
resim_2022-10-30_233859814.png
Merhaba bir Oyunda Anticheat için bir dll paylaşıldı oyunda acyi devre dışı bırakıyor diye düşünüyorum korumasız olduğu söyleniyor fakat dnspy ile bakınca kodlara ulaşamıyorum bu dlli unpack etmek istiyorum hangi programı kullanmamı önerirsiniz
konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim forumda unpack kısmını bulamadım anticheat ile ilgili dll olduğu için buraya açtım yanlış ise konuyu taşımanızı veya silmenizi rica ediyorum

E

eal

Super Member
Reaction score
33
Koruması yokki ida ile bakabilirsin.
resim_2022-10-30_235137038.png
açıkçası bu konularda pek bilgim yok ida ile açmaya çalışınca bu şekil bir sürü yer çıkıyor nereye bakmam gerekiyor yönlendirme yapabilir misin rica etsem asm kodları olduğu için tam olarak anlayamıyorum

E

eal

Super Member
Reaction score
33
teşekkürler 1 kişi hariç düzgün cevap veren yok millet yorum kasmaya geliyor

O

Osderda

>.....
Admin
Reaction score
3,125
bir c++ linker yazılımı reverse etmek zordur fakat siz aralıksız araştırarak unpack etmeye gerçekten çaba harcarsanız bu reverse mantığını kavrayabilirsiniz.

E

eal

Super Member
Reaction score
33
bir c++ linker yazılımı reverse etmek zordur fakat siz aralıksız araştırarak unpack etmeye gerçekten çaba harcarsanız bu reverse mantığını kavrayabilirsiniz.
hmm koruması olmayınca bende direkt erişebileceğimi düşünmüştüm açıkcası bu yolda kullanmam gereken ida ve dnspy hariç program önerin var mıdır onları araştırayım birazcık

O

Osderda

>.....
Admin
Reaction score
3,125
hmm koruması olmayınca bende direkt erişebileceğimi düşünmüştüm açıkcası bu yolda kullanmam gereken ida ve dnspy hariç program önerin var mıdır onları araştırayım birazcık
c++ linker da kodlarını çıkartmak uzmanlık ister fakat x32dbg ile deneyebilirsiniz.

E

eal

Super Member
Reaction score
33
c++ linker da kodlarını çıkartmak uzmanlık ister fakat x32dbg ile deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim bilgi için ben seni yorumlara bakman için etiketlemiştim ama bilgi için de çok saol

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom