Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrıStressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?
en iyisi kopya olayı gibi aynende öyleAynen Shiva'ya katılıyorum. Sınavlarda sıraya kopya yazarken insan bilgiyi ezberliyordu öğreniyordu. Hilenin öyle bir katkısı da var. Ben ise pay 2 w1ne dönüşmüş oyunlarda h1le (legit) açıyorum genellikle. Veya h1le açtığımda karşısı rage geçirecekse bu bana çok keyif veriyor ve h1leyi köklüyorum. Kısacası, kimi zaman zorunluluk kimi zaman keyif.
Rakibin nereden çıkacağın hakkında endişeleniyorken veya seni bekliyorken senin bunu bilip hiç beklemediği bir noktadan ona saldırman, bu bambaşka bir keyif düzeyi... Hile kullanmak bir ağız tadıdır.Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrıStressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?