Bir insan hileyi neden sever ?

kalan2

Confirmed Memb.
Topics
19
Reaction score
7
aile sevgisi eksik olduğu için övgü toplamak takımın sana helal demesi için siz neden seversiniz dostlar :(

murat_pro51

Premium Member
Topics
40
Solutions
2
Reaction score
30
Eğlenceli 2018 beri oyunlarda hile açarım Bağımlı oldum hile açmadığımda sıkılıyorum

UNban

Super Member
Topics
4
Reaction score
7
gururum okşani hileyle oynayınca ama tabi sürekli hile ile oynamakta bir yerden sonra sıkıyor hilesiz oynamak istiyorsun artık

Shiva

Admin
Topics
522
Solutions
194
Reaction score
13,994
Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrı :) Stressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?

username112

Super Member
Topics
5
Solutions
1
Reaction score
17
Aynen Shiva'ya katılıyorum. Sınavlarda sıraya kopya yazarken insan bilgiyi ezberliyordu öğreniyordu. Hilenin öyle bir katkısı da var. Ben ise pay 2 w1ne dönüşmüş oyunlarda h1le (legit) açıyorum genellikle. Veya h1le açtığımda karşısı rage geçirecekse bu bana çok keyif veriyor ve h1leyi köklüyorum. Kısacası, kimi zaman zorunluluk kimi zaman keyif.
Hileler sayesinde hilesiz oynayışım bile gelişti, hilenin bence oyunculara çok büyük katkısı var. En büyük e sporcular en legit hilecilerdir atasözünü de ben yazayım. Ne katkısı var diyecekseniz de adamların peekleyeceği yerleri wallhack sayesinde görebiliyoruz ve crossumuzu ona göre yerleştiriyoruz ve bu da bizi öne taşıyor deneyim ve tecrübe kazandırıyor diye düşünüyorum. Tabi manyak gibi rage oynayıp ban yemekten keyif alan dostlarımız da var içimizde onun fantezisi de ayrı :) Stressiz bacağı masaya uzatıp endişelenmeden oyun seyri sürdürmekdir. Keyif meselesi olduğunu düşünüyorum ben diğerleri nasıl düşünüyor?

kalan2

Confirmed Memb.
Topics
19
Reaction score
7
Aynen Shiva'ya katılıyorum. Sınavlarda sıraya kopya yazarken insan bilgiyi ezberliyordu öğreniyordu. Hilenin öyle bir katkısı da var. Ben ise pay 2 w1ne dönüşmüş oyunlarda h1le (legit) açıyorum genellikle. Veya h1le açtığımda karşısı rage geçirecekse bu bana çok keyif veriyor ve h1leyi köklüyorum. Kısacası, kimi zaman zorunluluk kimi zaman keyif.
en iyisi kopya olayı gibi aynende öyle

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
19
Reaction score
37
Rakibin nereden çıkacağın hakkında endişeleniyorken veya seni bekliyorken senin bunu bilip hiç beklemediği bir noktadan ona saldırman, bu bambaşka bir keyif düzeyi... Hile kullanmak bir ağız tadıdır.

Kospia

Super Member
Topics
5
Reaction score
8
çünkü karşı takımın zamanını yemek sarıyor 😁

wesleytmc

Active Member
Topics
1
Reaction score
0
oyun aramıyorum hangi oyunda hile var ona bakıp o oyunu oynuyorum sanırm hileye bağmlı oldum