BlackSpigotdan Plugin İndirdim Virüs Yer Miyim?

G

Goktugfly

www.soloware.online | discord.gg/soloware
Ultra Member
Reaction score
24
Arkadaşlar benim mc sunucum var ve paralı pluginleri beleş veren bir site buldum 5-6 kere farklı farklı pluginler indirip indirip sildim en sonda o siteye dair hiç bir plugin kurulu değildi ve virüslü olacagini öğrendim yani 5-6 kere 10-15 dakikalık kalsa o pluginler virüs varsa bile bulaşır mı?

T

Tahacik123123

Super Member
Reaction score
10
kanka diğer konunda da bahsetmiştim buralarda pluginden anlayan insan zor bulursun emin olabilirsin plugin hakkında çok şey biliyorum dc:cincikli_
Post automatically merged by the system:

bu arada hangi virüs olursa olsun sen onu bilgisayarında açmadığın sürece asla virüs olsa bile sana zararı olmayacaktır nasıl olsa vds üzerinden açıyorsundur sana bir zararı olacagını dusunmuyorum

G

Goktugfly

www.soloware.online | discord.gg/soloware
Ultra Member
Reaction score
24
kanka diğer konunda da bahsetmiştim buralarda pluginden anlayan insan zor bulursun emin olabilirsin plugin hakkında çok şey biliyorum dc:cincikli_
Post automatically merged by the system:

bu arada hangi virüs olursa olsun sen onu bilgisayarında açmadığın sürece asla virüs olsa bile sana zararı olmayacaktır nasıl olsa vds üzerinden açıyorsundur sana bir zararı olacagını dusunmuyorum
sunucuya zararı olur mu

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom