c# lisans kodu ile giriş

emoboi

Confirmed Memb.
Konular
5
Merhaba yaptığım c# projeme lisansla giriş gibi birşey eklemek istiyorum mesela githubtaki txtye 123456789 gibi lisans koyucam stringlerle programa sahip olanlar verdiğim lisans kodunu girince 2.loader sayfasına geçicek gibi elinde bu tarz kod olan varsa yazarsa sevinirim.

septembe43

Ultra Member
Konular
67
ChatGPT ye Yaptırabilirsin . İstediğin Şeyi Yaz Ve Bekle.

Gweep Creative

Developer & Designer
Super Member
Konular
21
Web sitesi
www.gweepcreative.com
WebRequest kullanarak Github RAW formatındaki URL'e istek atıp kullanıcının girdiği String'i, WebRequest'den gelicek Response ile karşılatırabilir veya benim tercihim Cloud veri tabanı tutman örneğin MongoDB. Veri tabanı ile daha çok kullanıcı bilgisi saklayabilir veya kullanıcıya özel lisanslar oluşturup süresi biten (varsa) kullanıcıları ayıklayabilir ve yeni lisans almalarını sağlayabilirsin.

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Konular
9
github yerine mysql ile databaseye bağlayıp hwid ile onay yapabilirsin. Önce cpuid'i (cpu hwid) alacaksın. Sonra md5 ile şifreleyip ekrana bastıracaksın ve "Bu hwidi yapımcıya gönderin" gibi bişey yazacaksın. Sana hwidi gönderenlerden belirlediğin ücreti alınca hwid'i alıp yeni sütun ekleyip içine atacaksın. Tabi en başta antidebuggerler ve çeşitli korumalar eklemeni öneririm. Şifrelemeleri de yapabilirsen daha iyi olur. Hem database ile otomatik süre de belirleyebilirsin. yani 30 gün belirledin diyelim 30 gün sonra deaktif olur o sütun.