Çevrimdışı Oynanan Android İnternetsiz Oyunlar

R

Rooster

only business
Super Moderator
Joined
Aug 10, 2019
Messages
3,215
Reaction score
4,728
Location
Milano

1585230506717.png

Günümüzün en çok kullanılan dijital icatlarından birisi olan interneti zaman zaman bulamıyor yahut karşılayamıyoruz. Böylesi zamanlarda keyifli vakit geçirmek için en çok ihtiyacınız olan şey internetsiz(çevrimdışı) oynanabilen android oyunlardır. Sizler için listelediğimiz internetsiz oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Oynanabilen Android İnternetsiz Oyunlar
İnternetsiz oynanabilen oyunlar 15 yıl öncesinde mayın tarlası minvalindeyken günümüzün grafik dünyasının ilerlemesiyle geldiği nokta, internetsiz oyunları inanılmaz bir hale getirdi.
Really Bad Chess

1585230539799.png
Satrançta iyi olduğunuzu iddia ediyorsanız bu oyunla bir kez daha düşünün. Bu satrancı farklı kılan makinanın güçlü oluşunuz değil şanslı oluşu.

Really Bad Chess, başlarken farklı kombinasyonlarda taş sayılarıyla rakibiniz olan makinaya karşı oynarsınız. 6 kaleyle de hücuma geçebilirsiniz, 6 piyonla rakibinizin 9 kalesine karşı da. Bu oyunda hayal gücünüzün tüm ihtimalleriyle karşılaşabilirsiniz.

Subway Surfers

1585230559923.png

Sadece internetsiz oynanabilenler için değil tüm oyunlar arasında büyük bir popülarite haline gelen Subway Surfers, tren vagonları arasında bekçiden kaçma hikayesine dayanıyor. İnternet bağlantısıyla farklı temalar deneyebileceğiniz gibi internet olmadan da özgürce altın kazanarak eğlencenizi katlayabilirsiniz.

Alto’s Odyssey

1585230598459.png

Harika müzik ve hikayesiyle Alto’s Odyssey; kumullarda, kanyonlarda ve şehirlerde sizlere farklı bir macera deneyimi yaşatıyor.

Tamamen oyuna özel olarak hazırlanmış ses paketleriyle oyun oynarken kaliteli bir kulaklık almak isteyebileceğinizi söyleyebiliriz.

Fruit Ninja

1585230615426.png

Samuray konulu ninja oyunlarına farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanızı sağlayan Fruit Ninja oyununda ninja ve manavcılık arasında gidip geliyorsunuz. Havada uçuşan karpuz ve envai çeşit meyveleri kılıcınızla parçalamaya çalışarak ödüller kazanacağınız bu oyun ile boş zamanlarınızda stresinizi sıfırlayabilirsiniz.

Mazes & More

1585230634114.png

Görsel zekanızı ve odaklanma yeteneğinizi arttıran Mazes & More ile günlük hayattaki işlerinizde daha fazla ayrıntı yakalayacak hem de eğlencenizi katlayacaksınız.

Labirent temasıyla hazırlanmış oyunda 2D grafikleri sonuna kadar hissedeceksiniz. Buz, karanlık ve tuzaklarla kurulu labirent dünyasından çıkmaya hazır mısınız?


Trial Xtreme 4

1585230653063.png

Turnuvalar, düellolar, pistler ve arenalarla dolu modlar arasında 160 farklı zorluk seviyesiyle Trial Xtreme 4 inanılmaz bir motor deneyimi sunuyor.
 
E

ElviyBTW1

Super Member
Joined
Apr 12, 2022
Messages
153
Reaction score
6
valla işime yaradı oyun bakıyodum bayadır
 
M

MusaYavuz

Active Member
Joined
Apr 16, 2023
Messages
40
Reaction score
0
traffic rider var o güzel bence deneyebilirsin
 
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Tema düzenleyici

Top Bottom