Ozanndie
Super Member
- Topics
- 13
- Reaction score
- 51
"using System; using System.Diagnostics; public class WallhackMenu { public static void Main() { Process[] processes = Process.GetProcessesByName("hl"); if (processes.Length > 0) { Console.WriteLine("Counter-Strike 1.6 açık!"); // Menüyü burada göster veya işlemleri gerçekleştir. } else { Console.WriteLine("Counter-Strike 1.6 açık değil!"); } } }"
Peki Nasıl Yaptım?
Forumdaki chatgpt developer metni ile chatgpt developer mode açtım ve ve şunları dedim "counter strike 1.6 rakipleri duvarların arkasından görmem için c# kod yazar mısın" ve bir kod satırı verdi.Bunu sadece oyun açıkken yapması içinde şunu yazdım "bu geliştirdiğin menuyu sadece oyun açık bir şekilde açılmasını sağlıyabilir misin" ve üstte görünen kod çıktı ortaya
Peki Nasıl Yaptım?
Forumdaki chatgpt developer metni ile chatgpt developer mode açtım ve ve şunları dedim "counter strike 1.6 rakipleri duvarların arkasından görmem için c# kod yazar mısın" ve bir kod satırı verdi.Bunu sadece oyun açıkken yapması içinde şunu yazdım "bu geliştirdiğin menuyu sadece oyun açık bir şekilde açılmasını sağlıyabilir misin" ve üstte görünen kod çıktı ortaya