nashfw howard roark laughed Legend Member Katılım 7 May 2023 Konular 51 Mesajlar 1,169 Çözümler 7 Tepkime puanı 487 Konum Türkiye 12 Haz 2023 #1 tam ekran yapamıyorum yaptığım gibi oyun kapanıyor.
yanakiverxl rosescontact Confirmed Memb. Katılım 3 Şub 2022 Konular 3 Mesajlar 129 Tepkime puanı 967 Konum 127.0.0.1 12 Haz 2023 #2 %appdata% / .craftrise & .sonoyuncu klasörlerinde en son logs dosyasını incelediniz mi? neden kapandığı ile alakalı Oyla 0 Downvote
%appdata% / .craftrise & .sonoyuncu klasörlerinde en son logs dosyasını incelediniz mi? neden kapandığı ile alakalı
nashfw howard roark laughed Legend Member Katılım 7 May 2023 Konular 51 Mesajlar 1,169 Çözümler 7 Tepkime puanı 487 Konum Türkiye 12 Haz 2023 #3 yanakiverxl' Alıntı: %appdata% / .craftrise & .sonoyuncu klasörlerinde en son logs dosyasını incelediniz mi? neden kapandığı ile alakalı Genişletmek için tıkla ... hayır bakmadım hemen bakayım. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 12 Haz 2023 son oyuncunun log dosyasında hwglSwapBuffers böle bişey yazyıor craftrise'ınkini bulamadım Oyla 0 Downvote
yanakiverxl' Alıntı: %appdata% / .craftrise & .sonoyuncu klasörlerinde en son logs dosyasını incelediniz mi? neden kapandığı ile alakalı Genişletmek için tıkla ... hayır bakmadım hemen bakayım. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 12 Haz 2023 son oyuncunun log dosyasında hwglSwapBuffers böle bişey yazyıor craftrise'ınkini bulamadım