Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
şimdi normalde hile kullanmadan ölüm maçı filan atarken sıkıntı olmuyor seçebiliyorum fakat ez globali açınca takım seçemiyorumbiraz daha açarsan konuyu yardımcı olabilirim bu mesajın altına alıntı yaparak daha açık yaz çünkü rekabetçi ve yoldaş maçlarında takımlar otomatik belli ztn t ve ct
tam olarak verdiği bir hata varmı yoksa bastığında işlemiyormuşimdi normalde hile kullanmadan ölüm maçı filan atarken sıkıntı olmuyor seçebiliyorum fakat ez globali açınca takım seçemiyorum
işlemiyortam olarak verdiği bir hata varmı yoksa bastığında işlemiyormu
dostum diyebilceğim çok bişi yok tek diceğim steamden csgnun dosya bütünlüğünü doğrula bide çoklu cpu kullanımını kapatıp dene görüntü ayarlarından olmazsa başka bi fikrim yokişlemiyor
aga bilgisayarının klavyesinde insert tüşü var ona bastığında hile arkaya gidecek tekrar basyığında ekrana gelicektir dene diğiinde yazarsan sevinirimşimdi normalde hile kullanmadan ölüm maçı filan atarken sıkıntı olmuyor seçebiliyorum fakat ez globali açınca takım seçemiyorum
kaç kere denedim onu fakat olmadıaga bilgisayarının klavyesinde insert tüşü var ona bastığında hile arkaya gidecek tekrar basyığında ekrana gelicektir dene diğiinde yazarsan sevinirim![]()
ozaman bi bilgim yok bende deniyiceğim şiimdi sana bilgi veririmkaç kere denedim onu fakat olmadı