X
real uı deki cs2 hilesini 1-2 aydır kullanıyorum ve vac ban yemedim (aimbot açık smooth 10000 esp açık) aimbot biraz sıkıntı ama olsun
valla ben hala kullaniyorum 2 ay odu 0 sikinti kac kere rep vs dediler wl + aim sikinti olmadi halaknk aimbotta nasıl ban yemedinla
Vallahi bendede aynı şekil ezglobal adlı boktan hileye para verdim bi kaç kez 2 kere maç at vac ban yiyorsun ve onda sadece görüş açıyordum realitychats hilesinde ise 2 aydır hayvan gibi köklüyorum her maç reportluyolar boş ban felan yemedim ücretsiz olmasına rağmen paralı hilelerden iyi kim yapıyorsa eline koluna sağlık.valla ben hala kullaniyorum 2 ay odu 0 sikinti kac kere rep vs dediler wl + aim sikinti olmadi hala
abi valorantı ne zaman güncelliyeceklerEleştiri için teşekkürler. Aimbot'a test sağladığımız da normal gayet iyi çalışmaktadır. Target bone head yerine neck seçin, smooth 2 yapıp deneyin. İyi eğlenceler.
Leş gibi bir koruması varEvet. İki oyununda ban sistemleri çok farklı Cs2 de daha gelişmiş bir ban sistemi var dikatli olmanı öneriyorum