cs2 hilede trojan tespit edildi

M

msytyar

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Arkadaşlar cs2 hilesini kurduktan sonra biraz oynadım ve virüs taraması yapınca trojan tespit etti ve bilgisayarda bitcoin kazıcı tespit etti niye böyle oldu acaba bilgisi olan varmı ben hileyi virüssüz sanıyordum :(

L

Lady Darknes

ladyofdarknes
Legend Member
Reaction score
652
Bizim forumdaki hileyse, loader tespit edilmiştir ayrıca biz diyoruz zaten virüs tarayıcınızı kapatın diye. Auto hack Tool ve driverlarin virüs tespiti olması çok doğal. Sitemizdeki herhangi bir dosya veya hilede virüs yoktur, ayrıca buna göz yummayiz. Adminler bu konuda çok titiz davranıyor. İyi forumlar.

N

NaneliSakız

Ultra Member
Reaction score
103
Namık Kemal be kardeşim :kekw: Şaka bir yana sonuçta bu bir hack tool. Antivirüsü devre dışı bırakmalısın. Ayriyeten minig zımbırtısını başka bir yerden bulaştırmış olabilir misin? Sonuçta loaderi 2,5 yıldır kullanmaktaydım bir problem yaşamadım.

Last edited:
M

msytyar

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Bizim forumdaki hileyse, loader tespit edilmiştir ayrıca biz diyoruz zaten virüs tarayıcınızı kapatın diye. Auto hack Tool ve driverlarin virüs tespiti olması çok doğal. Sitemizdeki herhangi bir dosya veya hilede virüs yoktur, ayrıca buna göz yummayiz. Adminler bu konuda çok titiz davranıyor. İyi forumlar.
trojan var ama knk ekran kartıyla miming olması sence normal mi?

M

msytyar

Confirmed Memb.
Reaction score
4
Namık Kemal be

Namık Kemal be kardeşim :kekw: Şaka bir yana sonuçta bu bir hack tool. Antivirüsü devre dışı bırakmalısın. Ayriyeten minig zımbırtısını başka bir yerden bulaştırmış olabilir misin? Sonuçta loaderi 2,5 yıldır kullanmaktaydım bir problem yaşamadım.
yinede sana önerim hileyi kapattıktan sonra virüs taraması yap öyle gir

M

murat_pro51

Ultra Member
Reaction score
24
kk zaten diyor hile porogramını açmadan önce defender kapat yamlız bana bir vürüs filan gelmiyor yaklaış 1 yıl olucak hic bir porblmle kalşılaşmadım

U

username112

Confirmed Memb.
Reaction score
11
Bir hile kullanmadan önce o hileyi paylaşanların paylaşması gereken virustotal dosyasını incele dostum. İyi forumlar

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom