cs2 hilede trojan tespit edildi

msytyar

Confirmed Memb.
Topics
16
Reaction score
5
Arkadaşlar cs2 hilesini kurduktan sonra biraz oynadım ve virüs taraması yapınca trojan tespit etti ve bilgisayarda bitcoin kazıcı tespit etti niye böyle oldu acaba bilgisi olan varmı ben hileyi virüssüz sanıyordum :(

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Topics
72
Solutions
17
Reaction score
870
Website
github.com
Bizim forumdaki hileyse, loader tespit edilmiştir ayrıca biz diyoruz zaten virüs tarayıcınızı kapatın diye. Auto hack Tool ve driverlarin virüs tespiti olması çok doğal. Sitemizdeki herhangi bir dosya veya hilede virüs yoktur, ayrıca buna göz yummayiz. Adminler bu konuda çok titiz davranıyor. İyi forumlar.

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
Namık Kemal be kardeşim :kekw: Şaka bir yana sonuçta bu bir hack tool. Antivirüsü devre dışı bırakmalısın. Ayriyeten minig zımbırtısını başka bir yerden bulaştırmış olabilir misin? Sonuçta loaderi 2,5 yıldır kullanmaktaydım bir problem yaşamadım.

Last edited:

msytyar

Confirmed Memb.
Topics
16
Reaction score
5
Bizim forumdaki hileyse, loader tespit edilmiştir ayrıca biz diyoruz zaten virüs tarayıcınızı kapatın diye. Auto hack Tool ve driverlarin virüs tespiti olması çok doğal. Sitemizdeki herhangi bir dosya veya hilede virüs yoktur, ayrıca buna göz yummayiz. Adminler bu konuda çok titiz davranıyor. İyi forumlar.
trojan var ama knk ekran kartıyla miming olması sence normal mi?

msytyar

Confirmed Memb.
Topics
16
Reaction score
5
Namık Kemal be

Namık Kemal be kardeşim :kekw: Şaka bir yana sonuçta bu bir hack tool. Antivirüsü devre dışı bırakmalısın. Ayriyeten minig zımbırtısını başka bir yerden bulaştırmış olabilir misin? Sonuçta loaderi 2,5 yıldır kullanmaktaydım bir problem yaşamadım.
yinede sana önerim hileyi kapattıktan sonra virüs taraması yap öyle gir

murat_pro51

Premium Member
Topics
40
Solutions
2
Reaction score
30
kk zaten diyor hile porogramını açmadan önce defender kapat yamlız bana bir vürüs filan gelmiyor yaklaış 1 yıl olucak hic bir porblmle kalşılaşmadım

username112

Super Member
Topics
7
Solutions
1
Reaction score
20
Bir hile kullanmadan önce o hileyi paylaşanların paylaşması gereken virustotal dosyasını incele dostum. İyi forumlar