csgo account locked

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16
arkadaşlar iyi günler hepinize reality

şimdi akıllardaki sorularınız kaldırıyım hile yok herhangi bir hile yazılım dolandırcılık yok csgo oynuyom tertemiz 12k premier puanı neyse akşam oyuna gşrem dedim 1 hafta önce bi baktım yukarda kırmızı renkte account locked yazıyor steam destek sebebını demıyor söylemyıyor acaba nedir bu bilen yoruma yazabilirmi

Semihrun

Super Member
Konular
18
Steam destek ekibinin söylediklerine göre şu kuralları muhtemelen ihlal etmişsiniz.

Grafik veya başka şekilde uygunsuz avatarların, ekran görüntülerinin, sanat eserlerinin vb. kullanımı
Topluluğa spam gönderme
Uygunsuz dil kullanımı
Diğer kullanıcıları taciz etme
Moderasyon görmüş içerikleri paylaşmaya devam etme
Irkçılık veya diğer türde bağnazlıkla ilgili içerik paylaşma

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16
Steam destek ekibinin söylediklerine göre şu kuralları muhtemelen ihlal etmişsiniz.

Grafik veya başka şekilde uygunsuz avatarların, ekran görüntülerinin, sanat eserlerinin vb. kullanımı
Topluluğa spam gönderme
Uygunsuz dil kullanımı
yani düşünüyorum pp de sorun yok isimde yok zaten mikrofon yok yazılı sohbette yazdımmı yok sadece awpde nazi işareti var :))=

huseyinalc00

Confirmed Memb.
Konular
16

Topluluğa spam gönderme
Uygunsuz dil kullanımı
peki açılırmı

TAHABGX

Legend Member
Konular
108
Hile veya Hile Yazılımı Kullanımı: Counter-Strike: Global Offensive gibi oyunlarda hile kullanımı hesabını kilitlenmesine sebep olabilir. VAC (Valve Anti-Cheat) sistemi otomatik olarak hile tespit ettiğinde hesabın kilitleyebilir.