Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Denuvoglobal ın spofferı çalışıyormu?

A

ATA221

Super Member
Reaction score
3
Hwıd ban yedim spoffer satın alıcam denuvoglobal ı tercih ettim spoffer ı çalışıyormu bilgisi olan varmı ya da daha önce kullanan.

W

Wilz91

Confirmed Memb.
Reaction score
2
Bahsettiğin site de göz gezdirdim bir kaç oyun için hile ve valorant için bir spooferı bulunuyor. Sana verebileceğim tavsiyeler Riot'a özür babında bir ticket yollayabilirsin. Sana geri dönüş yaptıklarında ise sana 1 ila 3 ay arasında bir süre verirler banının açılacağı tarih elbette sana yolladıkları mail de gözükür. Bİr diğer tavsiyem ise eğer her hangi bir şekilde bilen çıkmazsa kendini riske atma derim ama denemek istersen orası sana kalmış bazı şeyleri şansa bırakmamak gerekir yani bahsettiğim gibi ticket atıp bekleyebilirsin veya gidip spooferı alabilirsin burası sana kalmış bir şey. Şunun da bilgisini vermek isterim. Eğer valorant'da her hangi bir şekilde hile kullanmadan ban yediysen diğer yüklediğin yazılımlara ve başka oyunlarda kullandığın Hile yani (3. Parti) yazılım olarak geçen şeylere dikkat etmeni öneririm eğer hile açmak istiyorsan önce Vanguard yazılımını kapatıp sonra Hileni kullanmaya başlayabilirsin eğer hile den sonra valoranta geçmek istersen Bilgisayarı restartlaman gerekir ve bilgisayar açıldığında ise Görev yöneticinden arka planda çalışan bir Kötü amaçlı yazılımın açık olmadığını kontrol etmeni öneririm. Sizi/sizleri bilgilendirdiysem ne mutlu bana. :)

R

ReadyDie

Legend Member
Reaction score
178
Hayır kesinlikle önermem.

A

at0m

Super Member
Reaction score
7
Kanka adam zaten uc den aldığı pub hilelerin ismini denuvo yapıp satıyor dolandırıcının teki

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom