di̇scord ve steam hesbima bi̇ri̇leri̇ giriyo ama hicbi yerde gozukmuyo

memohane

Active Member
Topics
5
Reaction score
2
Simdi Bir Kac Haftadir Bilgisayrımada Steam Discord Gibi Uygulamalarda Biri Profıl Fotomu Degistiriyo Sonra Sunucu Linki Atıyo Hemde Herkese Ve hesaplarda Cift Hesaplı Dogrulama Var Ama Telefona Sms Veya Mail Adresime Yeni Giriş Cikiş Veya Dogrulama Gelmıyo. Yani BU Nedir Nasıl Bulucam

wioza1sss

Confirmed Memb.
Topics
5
Reaction score
0
knk
bu şey gibi düşün şifren vs çalınmadı sorun bilgisayarında trojan vs olması başıma birkez geldiğinden hemen sana nasıl çözüceğini söyleyeyim öncelikle tüm hesaplarından çık sonra windows güvenlik duvarından internet akışını kes ethernet veya wifiyla bağlıysan o bağlantıyıda kes ardında windows defender ile güzel bi tam tarama yap bir süre sürer 1-2 saat fln söylemeyide unuttum virüslü olduğunu düşündüğün porgramlarıda sil + windows defenderda dışlamalar diye bir bölme var orayı kontrol et bazı virüsler direk kendilerini dışlamalara alıyo bu yüzden tarama yapsanda silinmezler taramadan önce bakmayı unutma o yüzden ardından taramayı yap virüs artık giremeyecektir ama yinede güvenemezsen format atmayı unutma

Cartlx

Confirmed Memb.
Reaction score
1
kral bak şimdi discorda giriyorsun ayarlara giriyorsun yetkili uygulamalarda Join servers for you olanları veya profil değiştirme sunucu atma gibi bilmediğin uygulamaları siliyorsun.Olmazsa büyük ihtimalle rat yemiş olabilirsiniz iyi günler :)

efebabacan01

Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
1
Değerlı Dostum Vırus rat yemıs oalbılırsın bılmedıgın lınklere felan gırdıysen ındırdıgın bır dosya felan vırusluyse olabılır Formatla

hxmburgxr

Super Member
Topics
12
Solutions
1
Reaction score
7
Merhaba dostum. Öncelikle iyi bir antivirus kullanmanı öneririm. Direkt kökünden format atmanı da öneriyorum. Ama format istemezsen Kaspersky Antivrius'un free aboneliğini indir. Ondan sonra her şeyi tarat geri kurtar. Her şeyi güncelledikten sonra Discord ayarlarından 2 aşamalı doğrulamayı aç şifreni 50 karakter yap her şeyi maksimuma çıkar güvenliği abartırsan hiçbir şey olmaz sana. Ayrıca Discord ayarlarından yetkilendirilen uygulamaları da kontrol et hepsini kaldırmanı öneririm.

İyi günler dostum.