discord siyah ekran

Trojen

Member
Reaction score
0
Discord uygulamasında yaklaşık birkaç haftadır bu problem var ve bu problember status websitesine aktarılmıyor aynı problemler ben ve arkadaşımdada oluyor yani tek değilsin problem genel bir problem
onun dışında vpn ile bağlanabilirsin ben öyle duymuştum telefon veya browser kullanıp girmeyide deneyebilirsin ama dediğim gibi problem genel herkeste olan birşey ben dahil

FWxKOCAKBY

Super Member
Topics
1
Reaction score
7
Dostuk öncelikle bu hatanın aynısının bir forumu bulunuyor orada açıkladım ama yine de açıklıyayım tekrardan görmeyenler için :
Discordun twitterlarında yazdı isyan etti çoğu kişi sanırım bir update geliyor ve giremiyoruz geldi ve şuanda bir kaç anket oluyor ne yaptıklarını anlıyamadım :(

1697825814943.gif

efonuzm

Member
Reaction score
0
Çözüm yolunu biliyorsan anlatabilir misin ?
Dostuk öncelikle bu hatanın aynısının bir forumu bulunuyor orada açıkladım ama yine de açıklıyayım tekrardan görmeyenler için :
Discordun twitterlarında yazdı isyan etti çoğu kişi sanırım bir update geliyor ve giremiyoruz geldi ve şuanda bir kaç anket oluyor ne yaptıklarını anlıyamadım :(

View attachment 24941
Çözüm yolunu biliyorsan anlatabilir misin ?

FWxKOCAKBY

Super Member
Topics
1
Reaction score
7
Bu linkte bulunuyormuş abim dedi konuda üstte gözükmesi için beğenirseniz sevinirim <3

Not : İnternet kimin üzerineyse oradaki numara kısmına o kişinin numarasını yazınız.

1698063930908.gif