DİSCORDDA GARİP ŞEYLER OLUYOR

X

Xrean

Confirmed Memb.
Reaction score
7
discordda sunucularda takılırken bi anda rc nin sunucusu açılıyo birkaç kez ben yanlışıkkla açıyorum diyip önemsememiştim ama defalarca oldu bu, daha sonrasında bu sabah bilgisayarı açtığımda kendi discord hesabımdan çıkılmış farklı hesaba giriş yapılmış buldum ve bunu kesinlikle ben yapmadım neler oluyor?

Z

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Reaction score
3,219
Dostum kendi kendine birşeyler oluyorsa kesin olarak virüs yemişsin demektir. Bilgisayarına sağlam bir format at ve sadece RealUI kullan ;)

X

Xrean

Confirmed Memb.
Reaction score
7
Dostum kendi kendine birşeyler oluyorsa kesin olarak virüs yemişsin demektir. Bilgisayarına sağlam bir format at ve sadece RealUI kullan ;)
şuanda antivürüs açıp temizleme yaparsam loaderda sıkıntı olurmu

T

tehyuco

Confirmed Memb.
Reaction score
7
bisi diyimmi aynısı bana oldu sabah kalktım discorddan atmıs beni %temp% klasörüne salak saçma birsürü 153mb dosyalar geliyo chrome.exe32bit.qwdkmasd adında random dosyalar neden oluyo

L

Lady Darknes

ladyofdarknes
Legend Member
Reaction score
654
bisi diyimmi aynısı bana oldu sabah kalktım discorddan atmıs beni %temp% klasörüne salak saçma birsürü 153mb dosyalar geliyo chrome.exe32bit.qwdkmasd adında random dosyalar neden oluyo
Kaspersky yükleyip tam tarama yapın sonuç alacaksınız.

G

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Reaction score
31
Dostum öncelikle gmail vs discord hesap şifreni gidip bi internet cafeden yada içerisinde virus olmadığından emin olduğun bir platformdan değiştir daha sonra pc yi formatla ve format atarken herhangi bir exe dosyasını yedekleme tekrardan kurarsın fakat fotoğraf vb şeylere inject olacağını sanmıyorum eğer hayati bir fotoğraf vs değilse onlarıda yedeklemeden temiz kurulum yap ve bende aynı durumu yaşamıştım discordda kesinlikle iki aşamalı doğrulama yap google üzerinden nasıl kullanacağını anlatıyor sana.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom