En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları 2019 Top-10

R

Rooster

only business
Super Moderator
Reaction score
4,485
1. Avira Antivirus
Kolay arayüzü ve kolay kullanımı ile sisteminizi ücretsiz bir şekilde taramanıza olanak sağlayan Avira Antivirüs programı, en iyi ücretsiz antivirüs programlarından biridir. Bilgisayardaki şüpheli haraketleri online olarak inceler ve buna göre hareket eder. Bu açıdan tercih edebilirsiniz.

avira-antivirus.png

2. Avast Antivirus
Pek çok ödülü bulunan Avast Antivirüs, en iyi antivirüs programları sıralamasına koymadan geçmek istemedim. Sadece bilgisayarınızı zararlı virüslerden korumakla kalmaz, şüpheli internet sitelerini engellemekten tutun, kullanıcı ağına bağlı olan diğer tüm cihazların tehlike arz edip etmediğini kontrol etmeye ve güvenlik zafiyeti olan programları bulup onarılmasını sağlar. Eğer Avast Antivirüs programını seçecekseniz, tüm bunları yaparken bilgisayarınızı biraz da olsa kastırabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

avira-antivirus.jpg

3. AVG Antivirus Free
Bilgisayarınızın performansını ve genel problemlerini inceleyip nedenlerini sunan ve uyarılar yapan AVG antivirüs programı ayrıca gerçek zamanlı korumayı da sunmaktadır. Basit arayüzü ve kolay kullanımıyla kendini en kullanışlı antivirüs programları arasına sokmayı başarmaktadır.

avg-antivirus.jpg

4. Bitdefender Antivirus Free Edition
Daha profesyonel bir sistem kontrollerine sahiptir. Çalışan uygulamaları sürekli olarak kontrol ederek şüpheli durumlarda bilgisayarı kilitleyen Bitdefender Antivirüs Free Edition, ücretsiz bir programa göre oldukça başarılıdır.

bit-defender.jpg

5. Panda Free Antivirus
Bilgisayarla pek ilgisi bulunmayanların bile kolaylıkla kullanabileceği Panda Free Antivirüs programının en sevilen özelliği ise "Kurtarma Kiti"dir. Bu kit bilgisayarı kritik durumlarda temizlemeye ve onarmaya yarar. En iyi bedava antivirüs programı arıyorsanız sizler için güzel bir seçenek olabilir.

panda-free-antivirus.png

6. Comodo Free Antivirus
Diğer antivirüs programlarına nazaran bu tüm windows sürümlerinde çalışan Comodo Free Antivirüs, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi antivirüs programlarından biridir.

panda-free-antivirus-001.png

7. Baidu Free Antivirus

Birçok ödülü bulunana ve başarılarıyla dillere destan olmuş Baidu, ücretsiz antivirüs programları sıralamasına koyuldu tabiki de.

baidu-free-antivirus.png

8. Windows Defender / Microsoft Security Essentials
Eğer başka bir antivirüs programı kullanmak istemezseniz, Windows'un kendisine ait olan bu antivirüs programlarını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bazı yerlerde oldukça etkili olduğu görülüyor. Ancak eksik olduğu pek çok şey mevcut.

windows-defender.jpg

9. Kaspersky Free
Benim de kullanıyor olduğum Kaspersky Free antivirüs programı, sisteminize zarar verebilecek her türlü siteyi ve programı engelleyerek bilgisayarınıza tam anlamıyla koruma sağlıyor. Ayrıca kişisel bilgilerinizi de sürekli olarak koruma altına alıyor.

kaspersky-free.png

10. Total Av Antivirus
Bilgisayarınıza bulaşabilecek kötü amaçlı yazılımları kurtarmak dışında bilgisayarınızın performansını da arttırabileceğini iddia eden Total Av, ücretsiz virüsten korunma yazılımıdır. Ücretsiz antivirüs sürümü oldukça sınırlı olsa da, yaptığı taramalar oldukça hızlı ve güvenilirdir. Bu yüzden en iyi ve en başarılı antivirüs programları arasına koymak istedim.

-total-av-antivirus.png

11. ESET NOD32 Antivirus
Bir zamanlar kurumsal firmaların vazgeçilmez antivirüs programlarından biri olan Eset Nod 32'nin ücretsiz versiyonu 30 günlük deneme sürümünü deneyebilirsiniz.

eset-nod32-antivirus.png

Eset'i fazla tercih etmiyorum ben şahsen!

İyi Forumlar:)

R

Rooster

only business
Super Moderator
Reaction score
4,485
Eset i saymıyorum yinede ekledim top 10 normalde xD

R

Rooster

only business
Super Moderator
Reaction score
4,485
BİLGİSAYARLARINIZI EN İYİ ŞEKİLDE KORUMAK İÇİN İLK 5 TEKİLERDEN BİRİNİ SEÇİN DERİM HEPSİ GÜZELDE ESET HARİÇ :)

R

ravex

Ultra Member
Reaction score
346
Kaspersky kullanmanızı tavsiye ederim.

R

Rooster

only business
Super Moderator
Reaction score
4,485
BEN AVİRAYI TAVSİYE EDERİM 1.OLDUGUNDAN DEĞİL GERÇEKTEN İYİ BİR ANTİVİRÜS KORUMASI VE BAYA KULLANIŞLI OLDUGU İÇİN DENEME SÜRÜMÜ VAR LİSANS KEYİDE GOGLEYE ARATARAK BULABİLİRSİNİZ!

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom