ets 0x3 hatası

Status
Not open for further replies.

Goktugfly

www.soloware.online | discord.gg/soloware
Ultra Member
Topics
55
Reaction score
24
Website
www.soloware.online
az once ets2 indirdim ama açılırken 0x3 hatası veriyor netten araştırdım 0x5 0x6 0x7 cozumlerı var hepsını denedım olmadı ne yapacağım?

swansizz

swansizz
Reseller
Topics
66
Solutions
16
Reaction score
798
Website
github.com
Sistem özelliklerini kontrol et eger pc 64 ise oyun dosyalarini dogrula eğer 32 bit ise, oyunun kurulu oldugu klasore gidip ets2x86.exe ye benze isimli dodyaya sağ tıkla ve gönder sekmesinden masaüstüne kısayol olarak göndere tıkla. Ardindan masaustundeki kisayolu yönetici çalıştır sorunun çözülecektir.
Post automatically merged by the system:

sorun cozulmustur x86 olarak başlattım dosyalardan okey
Ops mb görmemişim

Gidemezdim

Ultra Member
Topics
10
Reaction score
21
bazen böyle hatalarda vicual c++ yada allin öne runtines kurmanda fayda olabiliyor

Goktugfly

www.soloware.online | discord.gg/soloware
Ultra Member
Topics
55
Reaction score
24
Website
www.soloware.online
İyi eğlenceler dostum ve yaptığına sevindim.
sağol dostum 👍

Sistem özelliklerini kontrol et eger pc 64 ise oyun dosyalarini dogrula eğer 32 bit ise, oyunun kurulu oldugu klasore gidip ets2x86.exe ye benze isimli dodyaya sağ tıkla ve gönder sekmesinden masaüstüne kısayol olarak göndere tıkla. Ardindan masaustundeki kisayolu yönetici çalıştır sorunun çözülecektir.

Ops mb görmemişim
sorun değil dostum zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim, bu şekilde sosyal hayatımda görmediğim değeri sanalda görmek beni mutlu ediyor 😉

bazen böyle hatalarda vicual c++ yada allin öne runtines kurmanda fayda olabiliyor
ben sorunu farklı şekilde çözdüm fakat bu şekilde cozemeyenler için bu mesaja yonlendiririm

swansizz

swansizz
Reseller
Topics
66
Solutions
16
Reaction score
798
Website
github.com
sağol dostum 👍

sorun değil dostum zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim, bu şekilde sosyal hayatımda görmediğim değeri sanalda görmek beni mutlu ediyor 😉
:Fire:sorunun çözüldüyse raporlatıp kapatabilirsin. İyi forumlar :).

Status
Not open for further replies.