Etsy,de en çok satılan ürünler nelerdir

AlfaBurak

Ultra Member
Konular
191
Arkadaşlar aranızda Etsy,de satış yapanınız var mı , veya bilgisi olan şu aralar en çok satan ürünler nelerdir.

Danubo

Member
Arkadaşlar ben nasıl soru sorucam sadece cevaplıyabiliyorum yardım edermisiniz her yere baktım ama yok bulamadım.ACİL YARDIM!!!!!!!

Danubo

Member
Ben bilmiyorum ama araştırdım ve tshirt dizaynı satar diye düşünüyorum

iwystic

Veteran
Konular
290
En çok satan ürünler en rekabetçi ürünlerdir bundan kazanç sağlamak da oldukça zor olur. Online shopping'te para kazanmak için ürününde özgünlük olması kısa-orta vadede önemli bi husustur ve böyle yapmanı tavsiye ederim.

semihke

Super Member
Konular
17
1. Takılar: El yapımı, minimalist ya da kişiselleştirilmiş takılar Etsy'de her zaman popülerdir.

2. Ev dekorasyonu ürünleri: Duvar tabloları, seramik ürünler ve vintage dekoratif eşyalar yoğun talep görmektedir.

3. Kişiselleştirilebilir hediyeler: Özellikle özel baskılarla kişiselleştirilebilen oyuncaklar ve aksesuarlar trend halindedir.

4. El yapımı kıyafetler: Örgü ürünler, özel tasarım kıyafetler bu kategoriye olan ilgiyi artırmaktadır.

5. Dijital ürünler: İndirilebilir dosyalar ve sanat eserleri de Etsy'de en çok satanlar arasındadır.

Bu ürün kategorileri, kaliteli görseller ve detaylı açıklamalarla sunulduğunda daha başarılı olma potansiyeline sahiptir.