Facebook şifre unutma sorunu

M

Magician1

Ultra Member
Reaction score
67
Facrbok Şifre mi unutum yeni telefon numarasını değiştim ondan dolayı hesaba giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olun

T

TAHABGX

Ultra Member
Reaction score
104
Knk bu aşağıdaki adımları takip edip hesabını geri alabilirsin
  1. İlk olarak facebook.com veya Facebook uygulamasını cihazında aç.

2. Ana sayfa ekranına geldiğinizde “Giriş Yap” kısmı görünür olacaktır.

3. Giriş yapma ekranının hemen altındaki “Şifreni mi Unuttun?” bağlantısına bir kez tıkla.

4. Şifresi unutulan ve giriş yapılamayan hesap için “Hesabını Bul” sayfası görünür olacaktır.
  5. İlgili alana telefon numaranızı veya e-posta adresinizi yazarak “Ara” butonuna basın.

T

TAHABGX

Ultra Member
Reaction score
104
knk bu adımları yaparak hesabını alabilirsin.

1. Şifremi Unuttum/Problemi Çöz'e Tıklayın: Facebook'un giriş sayfasında "Şifremi Unuttum" veya benzer bir seçeneği tıklayarak şifre sıfırlama sürecini başlatabilirsin.

2. Kimlik Doğrulama Yollarını Kullan: Facebook, şifrenizi sıfırlamanıza yardımcı olmak için genellikle e-posta adresinize veya telefon numaranıza bir onay kodu gönderir. Bu kodu kullanarak hesabınıza yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

3. Eğer Telefon Numaranızı Değiştirirseniz: Eski telefon numaranıza erişiminiz yoksa ve yeni numarayla hesabınıza giriş yapamıyorsanız, Facebook'un destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Bu durumda kimlik doğrulama veya başka güvenlik adımları istenebilir.

4. Destek Ekibiyle İletişime Geçin: Facebook'un hesap kurtarma süreci için destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Facebook'un "Hesap Güvenliği ve Gizlilik" sayfasından destek talebinde bulunabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Facebook hesabınıza yeniden erişim sağlayabilir ve şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Eğer bu adımlar size yardımcı olmazsa, Facebook'un destek ekibi size detaylı bir şekilde yardımcı olacaktır.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom