Facebook ve Instagram'ın Müzik Özelliği, Türkiye'de de Kullanıma Açıldı

H

HZ.CİN

Cin Terbiyecisi
Ultra Member
Joined
Dec 22, 2019
Messages
387
Reaction score
73
Location
Cehennem
Facebook, uzunca bir süredir çeşitli ülkelerde kullanıma sunduğu müzik özelliğini Türkiye'deki kullanıcıların da hizmetine sundu. Artık Facebook ve Instagram kullanıcıları, 39 milyon şarkıyı içeren kütüphanedeki şarkıları diledikleri gibi hikayelerine ekleyebilecekler.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook, uzunca bir süredir hayatımızın içerisinde. Şirket, yıllar içinde çok ciddi yol katetti ve artık, dünyanın en popüler çevrimiçi platformlarının bazıları, Facebook bünyesinde hizmet veriyor. Şimdiyse Facebook, uzunca bir süredir hem kendi hem de Instagram bünyesinde sunduğu müzik özelliğini, Türkiye'deki kullanıcıların da beğenisine sundu.


instagram-facebook.jpg

instagram-muzik-hatasi.jpg
Facebook ve Instagram hikayelerine müzikler eklenebilecek

Ülkemizdeki Facebook ve Instagram kullanıcıları, yeni özellikle birlikte Facebook ve Instagram hikayelerine 39 milyon şarkı içeren kütüphaneden müzik ekleyebilecekler. Üstelik kullanıcılar, şarkılara ek olarak eğer varsa şarkı sözlerini de ekleyebilecek, şarkı sözü animasyonlarını ve yazı stillerini değiştirebilecekler. Tüm bunlara ek olarak şarkılara ait detaylar da hikayelere eklenip, boyutlandırılabilecek.

Yeni özellik, tüketicilerin profil sayfalarında da değişiklik yapılmasına imkan verecek. Öyle ki Facebook profil sayfalarına eklenen müzik bölümleri artık özelleştirilebilecek ve profilin en üst bölümünde bu şarkılar listelenebilecek. Ayrıca kullanıcılar, takipçileri ve arkadaşları ile sevdikleri müzikler üzerinden etkileşimde bulunabilecekler. Örneğin kullanıcılar, artık birbirlerine şarkılar ile cevap verip, bu cevaplarını hikaye şeklinde paylaşabilecekler.

Yeni özelliğin nasıl kullanılacağına dair hazırladığımz içeriğe şuradan ulaşabilirsiniz.​
 
Last edited:
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Tema düzenleyici

Top Bottom