xhakanx038
Confirmed Memb.
- Topics
- 1
- Reaction score
- 3
failed to hook
sever bizimkiler hazır cevabı hemen ordakini buraya yapıstırırAdamlar soru cevabi chat gpt den aliyor herkes la
Ya valla bu ChatGpt işi can sıkmaya başladı. Bununla ilgili bir alana yazmıştım uzunca. Ya kardeşim yapay zeka varsa benim bu sitede ne işim var. Gidip yapay zekaya sorarım işimi öyle çözerim. Burası forum değil mi herkesin birbirine bilgi aktarımı yapıp ortaklaşa öğreneceği bir alan değil mi? Doğru kullanımı şu olur. Gidersin yazarsın ChatGpt ye cevabı bulsan bile emin olamazsın ya da cevabı bulamazsın. Bunun sonucunda ise bilen birisine başvurursun. Ne bu ya hazır cevaba konmalar falan. Anlamadım gitti.sever bizimkiler hazır cevabı hemen ordakini buraya yapıstırır
iste insanımızın %50 biraz tembel olduğu için uğrasmayıp böyle hemen chatgpt gidiyorlar ama söyle bi mantık yapcaklar alıstırcaklar önce yapay zeka insanlığı sonra fisi bi anca çekince herkez tembel olcak tam istedikleri toplumYa valla bu ChatGpt işi can sıkmaya başladı. Bununla ilgili bir alana yazmıştım uzunca. Ya kardeşim yapay zeka varsa benim bu sitede ne işim var. Gidip yapay zekaya sorarım işimi öyle çözerim. Burası forum değil mi herkesin birbirine bilgi aktarımı yapıp ortaklaşa öğreneceği bir alan değil mi? Doğru kullanımı şu olur. Gidersin yazarsın ChatGpt ye cevabı bulsan bile emin olamazsın ya da cevabı bulamazsın. Bunun sonucunda ise bilen birisine başvurursun. Ne bu ya hazır cevaba konmalar falan. Anlamadım gitti.