failed to hook

Slowly

Ultra Member
Topics
34
Solutions
2
Reaction score
132
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.
CMD yi Yönetici olarak çalıştır Ve Şu satırları sırası ile kopyala yapıştır yap

.
  • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
Sonra PC ni yeniden başlat .

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
106
sever bizimkiler hazır cevabı hemen ordakini buraya yapıstırır
Ya valla bu ChatGpt işi can sıkmaya başladı. Bununla ilgili bir alana yazmıştım uzunca. Ya kardeşim yapay zeka varsa benim bu sitede ne işim var. Gidip yapay zekaya sorarım işimi öyle çözerim. Burası forum değil mi herkesin birbirine bilgi aktarımı yapıp ortaklaşa öğreneceği bir alan değil mi? Doğru kullanımı şu olur. Gidersin yazarsın ChatGpt ye cevabı bulsan bile emin olamazsın ya da cevabı bulamazsın. Bunun sonucunda ise bilen birisine başvurursun. Ne bu ya hazır cevaba konmalar falan. Anlamadım gitti.

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Topics
7
Reaction score
22
Ya valla bu ChatGpt işi can sıkmaya başladı. Bununla ilgili bir alana yazmıştım uzunca. Ya kardeşim yapay zeka varsa benim bu sitede ne işim var. Gidip yapay zekaya sorarım işimi öyle çözerim. Burası forum değil mi herkesin birbirine bilgi aktarımı yapıp ortaklaşa öğreneceği bir alan değil mi? Doğru kullanımı şu olur. Gidersin yazarsın ChatGpt ye cevabı bulsan bile emin olamazsın ya da cevabı bulamazsın. Bunun sonucunda ise bilen birisine başvurursun. Ne bu ya hazır cevaba konmalar falan. Anlamadım gitti.
iste insanımızın %50 biraz tembel olduğu için uğrasmayıp böyle hemen chatgpt gidiyorlar ama söyle bi mantık yapcaklar alıstırcaklar önce yapay zeka insanlığı sonra fisi bi anca çekince herkez tembel olcak tam istedikleri toplum