T
- Reaction score
- 3
https://streamable.com/3666h3
ne yapacağımı bilmiyorum çözümü varmı çok rahatsız oluyorum bu durumdan
ne yapacağımı bilmiyorum çözümü varmı çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Yüksek ihtimalle virüs bulaşmış. Malwarebytes ile güzelce tarat.Hocam ben bi siteden 2 3 oyun indirdim sonra 2 3 gün geçti ve böyle bir şey başıma geldi bilgisayarı açtığım vakit karşıma başka bir hata geliyor shell ınfrastructure host bu şey üzerinden hata geliyor
Post automatically merged by the system:
Bilgisayarı açtığım zaman böyle oluyor
Hocam ben bi siteden 2 3 oyun indirdim sonra 2 3 gün geçti ve böyle bir şey başıma geldi bilgisayarı açtığım vakit karşıma başka bir hata geliyor shell ınfrastructure host bu şey üzerinden hata geliyorne yaparken böyle bir şey oldu dostum açıklarmısın sorunu bulmaya calısalım
Bilgisayarı açtığım zaman böyle oluyorArka planda bir şey açılmaya çalışıyor veya sürekli bir şeyler açılıyor olabilir.
Yüksek ihtimalle virüs bulaşmış. Malwarebytes ile güzelce tarat.Hocam ben bi siteden 2 3 oyun indirdim sonra 2 3 gün geçti ve böyle bir şey başıma geldi bilgisayarı açtığım vakit karşıma başka bir hata geliyor shell ınfrastructure host bu şey üzerinden hata geliyor
Post automatically merged by the system:
Bilgisayarı açtığım zaman böyle oluyor
Ücretli mi acaba link atar mısınız?Yüksek ihtimalle virüs bulaşmış. Malwarebytes ile güzelce tarat.
bu güzel anti-virüs programı
Çok teşekkür ederim düzeldi birsürü saçma sapan virüs gibi şeyler çıktı her şeyi sildim rahatladı çookk sağol