- Topics
- 103
- Solutions
- 229
- Reaction score
- 3,483
Normalde Bu konuyu paylaşmayacaktım. Çünkü henüz ios için uygun bir vpn bulabilmiş değilim.
Ama çok beklettim sanırsam zaten piyasada ios'dan çok android dolaşıyor. "Biz faydalanamıyoruz" diyen ios kullanıcıları uygun vpn bulup kendileride yapabilirler
Şimdi Size vereceklerim:
Programın Full versiyonu.
Fatih Şifreleri
Bu 2 şey yeterli olacaktır.
Şimdi Başlayalım Önce aşağıdaki linkten Vpn programımızı indiriyoruz.
VirusTotal Ve Vpn
.Apk Olan vpn'i kuruyoruz.
Android kullanıcılarının %99'u bilinmeyen kaynakları açmayı unutmaz zaten söylememe gerek yok.
Daha sonra Size vereceğim şifreler ile okulun interneti olan F@tih'e bağlanıyoruz.
Şifreler:
Yeni Şifre: !1qaz2WSX3edc4RFV%56
Şifre: F@M2015i#Eb23TC
Şifre: f1@2t34ih5
Şifre: Fatih.1234
Şifre: verdijm@n1453
Şifre: T1F0@7T1IH1Y4E5G3IMTEEBKC!0+R%U^9M£C
Şifre: 34i3s0t00
Şifre: {1!ASR$UAN*BG#AUC\RAL]YUI&9}
Vpn'i açıp istediğiniz ülkeyi seçebilir veya uygun konum seçeneği var diye hatırlıyorum istersenizde ona basıp bağlanabilirsiniz.
Vpn arada bir kapanabilir Dikkat ederek kullanın sonucunda İstediğinizi yapabileceksiniz
Konuyu Başka yerlerde paylaşırsanız alıntı yaptığınız forum olan realitycheats.com'u paylaşırsanız güzel olur.
Ama çok beklettim sanırsam zaten piyasada ios'dan çok android dolaşıyor. "Biz faydalanamıyoruz" diyen ios kullanıcıları uygun vpn bulup kendileride yapabilirler
Şimdi Size vereceklerim:
Programın Full versiyonu.
Fatih Şifreleri
Bu 2 şey yeterli olacaktır.
Şimdi Başlayalım Önce aşağıdaki linkten Vpn programımızı indiriyoruz.
VirusTotal Ve Vpn
.Apk Olan vpn'i kuruyoruz.
Android kullanıcılarının %99'u bilinmeyen kaynakları açmayı unutmaz zaten söylememe gerek yok.
Daha sonra Size vereceğim şifreler ile okulun interneti olan F@tih'e bağlanıyoruz.
Şifreler:
Yeni Şifre: !1qaz2WSX3edc4RFV%56
Şifre: F@M2015i#Eb23TC
Şifre: f1@2t34ih5
Şifre: Fatih.1234
Şifre: verdijm@n1453
Şifre: T1F0@7T1IH1Y4E5G3IMTEEBKC!0+R%U^9M£C
Şifre: 34i3s0t00
Şifre: {1!ASR$UAN*BG#AUC\RAL]YUI&9}
Vpn'i açıp istediğiniz ülkeyi seçebilir veya uygun konum seçeneği var diye hatırlıyorum istersenizde ona basıp bağlanabilirsiniz.
Vpn arada bir kapanabilir Dikkat ederek kullanın sonucunda İstediğinizi yapabileceksiniz
Konuyu Başka yerlerde paylaşırsanız alıntı yaptığınız forum olan realitycheats.com'u paylaşırsanız güzel olur.
Last edited by a moderator: