S
Arkadaşlar msü sınavına giricem ben 5 temmuz da mülakatlar var ve bende fmf hastalığı var internette kesin bir sonuca ulaşamadım , ve 6 ayda 15 kilo vermek mümkün mü ? mümkünse neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
ya hocam mevsimsel astım ve fmf hastalığı var yanı sınava çalışırım mülakları geçerim ama sağlıktan kalırsam benim için çok kötü bi senaryo olur6 ayda 15 kilo verebilirsin orda sorun yok
ama hastalıgın sıkıntı yaratabılır cunku anlık gelen rahatsızlıklardandır fmf mesela anlık bi karın ağrısıyla mulakattan kalabılırsın ama yıne de arastırmanı onerırım
saglık sıkıntı asker tanıdıgın varsa yaz istersen yada ig den bulabılırsınya hocam mevsimsel astım ve fmf hastalığı var yanı sınava çalışırım mülakları geçerim ama sağlıktan kalırsam benim için çok kötü bi senaryo olur
Hocam emekli bir albaya sordum askerliğe engel olacağını söylemiştiAilesel Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığı, askerlik yapmaya engel değildir Ancak, hastalığın şiddeti ve tedavi süreci kişiden kişiye değişebilir. Kontrol altında olan bir hasta askerlik yapabilir. Ancak ilacını düzenli kullanması sağlanmalıdır. Kişide eklem sorunları varsa veya amiloidoz gelişmişse askerlik yapamaz