Genel olarak wallhack yapımı (cs1.6 tercih edilir)

MoNaeto122

Ultra Member
Topics
30
Solutions
2
Reaction score
28
Üniversiteye gidiyorum programcılık bölümündeyim ve herhangi bir oyunda wallhack yapmak istiyorum oyunun kendisi biraz eski oldugu için 1.6 yı seçtim
Ne yöne gitmem lazm bildiğiniz kaynak varmı varsa paylaşırmısınız ciddi bir şekilde öğreneceğim gerekirse 1 senemi alsın, yeterki en azından yol gösterin

jealeustr

Active Member
Reaction score
0
öncelikle C++ veya C# gibi yazılım dillerine genel olarak hakim olmanız gerekli ve directx opengl gibi grafik apilerine hakim olmanız gerekli internette bunlarla alakalı birçok rehber video var izleyerek başlayabilirsiniz

MoNaeto122

Ultra Member
Topics
30
Solutions
2
Reaction score
28
öncelikle C++ veya C# gibi yazılım dillerine genel olarak hakim olmanız gerekli ve directx opengl gibi grafik apilerine hakim olmanız gerekli internette bunlarla alakalı birçok rehber video var izleyerek başlayabilirsiniz
cevabınız için teşekkür ederim

xman313

Active Member
Reaction score
0
öncelikle C++ veya C# gibi yazılım dili bilmen gerekiyor aslında genel olarak hakim olman yeterli olucaktır istersen sana yardımcı olabilirim bu konuda.

MoNaeto122

Ultra Member
Topics
30
Solutions
2
Reaction score
28
öncelikle C++ veya C# gibi yazılım dili bilmen gerekiyor aslında genel olarak hakim olman yeterli olucaktır istersen sana yardımcı olabilirim bu konuda.
zamanınız varsa eğer çok güzel olur bu konuda baya hevesliyim fakat tam olarak öğrenicek kaynakta bulmakta sorun yaşıyorum.Diller öğrenirim onda sorun yok fakat gerisi biraz yolumu kaybediyorum

Vexxx

Member
Reaction score
0
githubta onlarca kaynak bulabilirsin ama güvenli olduklarından emin ol ve muhtemelen fixli oldukları için onlarca değişiklikler yapman gerekecek