S
Merhaba RealityCheats,
Bugün, kendinize sınırsız miktarda para ödeyebileceğiniz Grand Theft Auto V için çok havalı bir hile hazırlıyoruz. GTA 5 ile istediğin kadar para al, araba, emlak ve daha fazlası. Şu anda, bu hack tamamen ücretsizdir ve RELIABLE'ın statüsüne sahiptir, bu da size onunla oynama ve yasaklanma şansı verir, ancak GTA 5 üzerindeki hacklerin kullanımı için risk her zaman oradadır; kendi risklerin. Yazar, bu hilenin parayı, saniyede 120k ve daha sonra da saniyede 250k dolaştıracağını, bu da oyunu büyük ölçüde kolaylaştıracağını iddia ediyor. Genel olarak, bu hileyi kendiniz indirin ve deneyin,

1. Herhangi bir injectör ile vereceğim dll uzantısını gta 5 ' e inject ediyoruz.
2. Ardından oyuna girip F8 ' e basıyoruz.
3. Her f8'e basışınızda 120k gelecektir.

Uyarı: Hile bana ait değildir.
EN:
WARNING. One of the paid Russian menu taked my method for 250k/sec drop and said "This is our safely method for cash drop" I've announcing new version with 250k/sec drop as public release coming soon.
TR:
Ücretli Rus mönüsünden biri 250k / sn düşme yöntemimi kullandı ve “Bu, nakit çekimi için güvenli bir yöntemimiz” dedi
Yakında çıkacak ilan olarak 250k / sn'lik düşüşle yeni bir sürüm ilan ediyorum.

FREE MONEY DOWNLOAD
VİRÜSTOTAL
Hile Alıntıdır.Bugün, kendinize sınırsız miktarda para ödeyebileceğiniz Grand Theft Auto V için çok havalı bir hile hazırlıyoruz. GTA 5 ile istediğin kadar para al, araba, emlak ve daha fazlası. Şu anda, bu hack tamamen ücretsizdir ve RELIABLE'ın statüsüne sahiptir, bu da size onunla oynama ve yasaklanma şansı verir, ancak GTA 5 üzerindeki hacklerin kullanımı için risk her zaman oradadır; kendi risklerin. Yazar, bu hilenin parayı, saniyede 120k ve daha sonra da saniyede 250k dolaştıracağını, bu da oyunu büyük ölçüde kolaylaştıracağını iddia ediyor. Genel olarak, bu hileyi kendiniz indirin ve deneyin,

1. Herhangi bir injectör ile vereceğim dll uzantısını gta 5 ' e inject ediyoruz.
2. Ardından oyuna girip F8 ' e basıyoruz.
3. Her f8'e basışınızda 120k gelecektir.

Uyarı: Hile bana ait değildir.
EN:
WARNING. One of the paid Russian menu taked my method for 250k/sec drop and said "This is our safely method for cash drop" I've announcing new version with 250k/sec drop as public release coming soon.
TR:
Ücretli Rus mönüsünden biri 250k / sn düşme yöntemimi kullandı ve “Bu, nakit çekimi için güvenli bir yöntemimiz” dedi
Yakında çıkacak ilan olarak 250k / sn'lik düşüşle yeni bir sürüm ilan ediyorum.

FREE MONEY DOWNLOAD
VİRÜSTOTAL
Last edited: