GTA 5 Hack sorunlu

kr0n0s

Super Member
Konular
8
Hile genel olarak sorunlu uzun zamandır kullanıyorum ve şuan problemli hem oyunda bug a sebebiyet veriyor hemde handling vs gibi özellikler çalışmıyor oyunun çökmesine yada kesin bir şekilde pc yi dondurmasına yol açıyor eskiden yokdu bu problem kontrol edilip güncellemeye alınırsa sevinirim kolay gelsin. İyi forumlar.

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Alt tab atıldığın da oyun çökme sebebiyet verebilir. Oyunu tam ekran pencereli veya pencereli modda oynayın. oyuna odağını gittiğin de oyunu durdur seçeneğini false yapın. Testlerimiz de ani çökmeler, ani donmalar, hilenin özelliklerin çalışmaması gibi durumlarla karşılaşmadık. "%appdata%/BigBaseV2" klasörünü silip hileyi tekrar denemenizi öneriyorum.
Bu klasörü sildiğiniz de hilenin tüm kayıtlı ayarlarınız, modifiyeleriniz ve önbellek silinecektir.

kr0n0s

Super Member
Konular
8
Alt tab atıldığın da oyun çökme sebebiyet verebilir. Oyunu tam ekran pencereli veya pencereli modda oynayın. oyuna odağını gittiğin de oyunu durdur seçeneğini false yapın. Testlerimiz de ani çökmeler, ani donmalar, hilenin özelliklerin çalışmaması gibi durumlarla karşılaşmadık. "%appdata%/BigBaseV2" klasörünü silip hileyi tekrar denemenizi öneriyorum.
Bu klasörü sildiğiniz de hilenin tüm kayıtlı ayarlarınız, modifiyeleriniz ve önbellek silinecektir.
sağolun bide bu valorant hilesi hakkında yakında duyuru gelicek mi acaba bütün reality cheats kullanıcılarının en merak ettiği konu bu çünkü. kolay gelsin