GTA 5 Hilesi Çalışmıyor

xrinelite

Active Member
Topics
4
Reaction score
2
Arkadaşar düne kadar RealUI'daki GTA 5 Online RCFree Hack kullanıyordum. Bu gün oyuna güncelleme geldi, hileyi inject edince oyun donuyor ve 4-5 saniye sonra oyun hileyle birlikte hiçbir hata vermeden kapanıyor. Nasıl halladecem bunu acillll?

Solution
Merhaba xrinelite.
Bahsettiğiniz gibi oyuna gelen yeni güncellemeden dolayı hilemiz fix yemiş. Oyunun yamasını çözümleyip güncellemek 3-4 gün sürebilir. Bildirdiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.

xrinelite

Active Member
Topics
4
Reaction score
2
@Osderda aga bi el at şuna o kadar arcade aldık heistleri yapcaz çok iyi hile 1 aydır kullanıyom daha bir yamuğunu görmedim ban falanda yedirtmiyor şunu bi çözsen kralsın

xrinelite

Active Member
Topics
4
Reaction score
2
Merhaba xrinelite.
Bahsettiğiniz gibi oyuna gelen yeni güncellemeden dolayı hilemiz fix yemiş. Oyunun yamasını çözümleyip güncellemek 3-4 gün sürebilir. Bildirdiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.
Beki RealUI'daki diğer GTA 5 hilesi? O 1 aydan fazla süredir güncellemede. Yakın zamanda yayınlanmayacak mı?

lluegx

Super Member
Topics
4
Solutions
1
Reaction score
3
gt5im olsa yardımcı olurdum ama pc ile alakalı olabilir ayar yapmanı tavsiye ederim

sametgokpur7

Super Member
Reaction score
3
bende çalışıyorduda ban yedim en son daha banlıyım ama eğlenceli insanları trollüyorum aynı bi admin gibiyim insanları oyundan atabiliyorum ban yediniz diye mesajla korkutabiliyorum herkesi tekliyorum fuzeler patlıyor adamlarda eğlenceli bi hileydi