B Berabeys Member Katılım 14 Ocak 2022 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 15 Ocak 2022 #1 Para level unlock gibi şeyler yapmayıp teleport , off the radar , god mode, araç spawnlama gibi özelliklerini kullanırsam ban yer miyim ?
Para level unlock gibi şeyler yapmayıp teleport , off the radar , god mode, araç spawnlama gibi özelliklerini kullanırsam ban yer miyim ?
savikbaran 2021 AUDI RS7 DYNAMIC Ultra Member Katılım 9 Haz 2020 Konular 15 Mesajlar 346 Çözümler 1 Tepkime puanı 75 Konum Kreuzberg 36 15 Ocak 2022 #2 dostum galiba raporlarlar ise ban yiyorsun diye biliyorum eğer god mode olduğunu farkederlerse Oyla 0 Downvote
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 550 Konum ♥ Türkiye ️♥ 15 Ocak 2022 #3 God mode hariç diğerleri sıkıntı çıkartmaz bence. God mode çok abartma banlanmassın. Oyla 0 Downvote
Shiva Admin Katılım 31 Tem 2019 Konular 522 Mesajlar 4,089 Çözümler 194 Tepkime puanı 14,493 Konum Berlin 15 Ocak 2022 #4 Ben godmode açıp insanların yanına ışınlanıp öldürdüm ortalığı yıkıp geçtim hala ban yemedim :d tercih senin tabi ki Oyla 0 Downvote
Ben godmode açıp insanların yanına ışınlanıp öldürdüm ortalığı yıkıp geçtim hala ban yemedim :d tercih senin tabi ki
B Berabeys Member Katılım 14 Ocak 2022 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 16 Ocak 2022 #5 Shiva' Alıntı: Ben godmode açıp insanların yanına ışınlanıp öldürdüm ortalığı yıkıp geçtim hala ban yemedim :d tercih senin tabi ki Genişletmek için tıkla ... kullandığınız hile uygulamanızda olan hile mi ? yoksa farklı bir platformdan almam daha mı uygun olur Oyla 0 Downvote
Shiva' Alıntı: Ben godmode açıp insanların yanına ışınlanıp öldürdüm ortalığı yıkıp geçtim hala ban yemedim :d tercih senin tabi ki Genişletmek için tıkla ... kullandığınız hile uygulamanızda olan hile mi ? yoksa farklı bir platformdan almam daha mı uygun olur
Shiva Admin Katılım 31 Tem 2019 Konular 522 Mesajlar 4,089 Çözümler 194 Tepkime puanı 14,493 Konum Berlin 16 Ocak 2022 #6 Berabeys' Alıntı: kullandığınız hile uygulamanızda olan hile mi ? yoksa farklı bir platformdan almam daha mı uygun olur Genişletmek için tıkla ... kendi uygulamamızdaki hile dostum. başka bir hile değil Oyla 0 Downvote
Berabeys' Alıntı: kullandığınız hile uygulamanızda olan hile mi ? yoksa farklı bir platformdan almam daha mı uygun olur Genişletmek için tıkla ... kendi uygulamamızdaki hile dostum. başka bir hile değil
B Berabeys Member Katılım 14 Ocak 2022 Konular 1 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 16 Ocak 2022 #7 Shiva' Alıntı: kendi uygulamamızdaki hile dostum. başka bir hile değil Genişletmek için tıkla ... bu sorular için farklı bir konu açmak istemedim ama açmam gerekiyorsa söylemeniz yeterli. Epic games hesabım ile hile açsam ve ban yersem Rockstar hesabımdan da mı ban yerim ? Hilelerinizin fixlenip fixlenmediği günlük olarak mı kontrol ediliyor ? Para ve level hilesi yapınca mı rockstarın radarına giriyoruz yoksa hile dosyaları rockstar tarafından fark edilince mi ban atıyorlar? ilgi ve alakanız için teşekkürler Oyla 0 Downvote
Shiva' Alıntı: kendi uygulamamızdaki hile dostum. başka bir hile değil Genişletmek için tıkla ... bu sorular için farklı bir konu açmak istemedim ama açmam gerekiyorsa söylemeniz yeterli. Epic games hesabım ile hile açsam ve ban yersem Rockstar hesabımdan da mı ban yerim ? Hilelerinizin fixlenip fixlenmediği günlük olarak mı kontrol ediliyor ? Para ve level hilesi yapınca mı rockstarın radarına giriyoruz yoksa hile dosyaları rockstar tarafından fark edilince mi ban atıyorlar? ilgi ve alakanız için teşekkürler
P Patatesbey Confirmed Memb. Katılım 18 Ocak 2022 Konular 2 Mesajlar 63 Çözümler 1 Tepkime puanı 3 Konum İstanbul 19 Ocak 2022 #8 bence sadece para bas diğerlerinin riski var ve ban yersen wipe atıyorlar 1 ay ban yiyorsun 2.ci de sınırsız yiyorsun Oyla 0 Downvote
bence sadece para bas diğerlerinin riski var ve ban yersen wipe atıyorlar 1 ay ban yiyorsun 2.ci de sınırsız yiyorsun
feliixx1 Super Member Katılım 19 Ocak 2022 Konular 12 Mesajlar 262 Tepkime puanı 273 Konum Amerika 19 Ocak 2022 #9 bir kez ban yersen kalkabilr ama 2.de sınırsız yersin 1.ciyi yedinmi bırak bence riske atma fazla değmez Oyla 0 Downvote
bir kez ban yersen kalkabilr ama 2.de sınırsız yersin 1.ciyi yedinmi bırak bence riske atma fazla değmez
S selambenarda Confirmed Memb. Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 19 Ocak 2022 #10 ben godmode açıp adamlara tp atıp öldürüyorum 1 aydır felan ban yemedim Oyla 0 Downvote