Güncelleme Gelsin Artık

Status
Not open for further replies.
J

Jawelin

Super Member
Reaction score
4
Merhaba Reality Cheats Çalışanları Burda Bilmem Kaçıncı Kez Konu Açıyorum Her Defasinsa Başka Başka İnsanlar Yakında Gelir Vb Cevap Yazıyorlar Bu Konuya Açıklık Getirir Misiniz wolftü Diye Bi Oyun Var Ve Ölmedi Bir Türlü Güncelleme & cr4ck Getirmiyorsunuz Veya Getiremiyorsunuz Artık Ne Zaman Gelecek Bu Özelliklerle Bişey Yapılmaz Yasaklı Atma Envanter Hilesi Gibi Özellikler De Eklenirse Sitenizde Artış Olabileceğini Düşünüyorum Lütfen Şu Oyuna Da Getirin Güncellemeyi Saygilar Reality Ekibi..

L

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Reaction score
235
Herkezin gelir yazması normal birşey ztn bu konu hakkında bissürü konu açıldı ve hepsine gerekli cevaplar yazılı biraz araştırma yapıp istediğiniz bilgiyi bulabilirsinz gereksizce konu açmaya gerek yok.

Not : RealityCheat'se yakında büyük bir update gelecek woltüyede update gelecek diye biliyorum umarım erken bir süreçte günceleme gelir artık sabırlı şekilde güncellemeyi beleyeceğiz

Last edited:
T

Teodora

ワイフ
Legend Member
Reaction score
8,349
Bu konuyu o kadar fazla açtın ki, yetkililer artık açtığın konuyu dikkate almıyorlar. Her şeyin de bir sınırı var, hafta da bir forum da aktif oluyorsun ve aynı soruyu söyleyip duruyorsun. Düzgün bir cevap alamadığın halde, konu açmaya ısrar ediyorsun. Sadece görüntü kirliliği.

J

Jawelin

Super Member
Reaction score
4
Bu konuyu o kadar fazla açtın ki, yetkililer artık açtığın konuyu dikkate almıyorlar. Her şeyin de bir sınırı var, hafta da bir forum da aktif oluyorsun ve aynı soruyu söyleyip duruyorsun. Düzgün bir cevap alamadığın halde, konu açmaya ısrar ediyorsun. Sadece görüntü kirliliği.
1 Aydır Forumda Aktif Değilim
Post automatically merged by the system:

Ve bu arada aynı cevao derken neyi kasdediyorsun herhangi bi cevap alamadım sadece bekle gelir diye normal üyelerden cevap aldım.

K

Knull

404
Reverser
Reaction score
3,397
İstersen milyonlarca konu aç bu şekilde isteklerde bulunman bir işe yaramaz. Hem güncelleme vb yapmadığımızı nerden biliyorsun? bu şekilde konular açmana gerek yok.

Status
Not open for further replies.
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom